Aquest programa de formació professional i ocupació laboral és finançat per LABORA amb una subvenció de 805.600,80€

Burriana (25.07.23).- L'Ajuntament de Burriana ha rebut una subvenció de LABORA per import de 805.600,84€ per a la constitució del “Taller d'Ocupació Riu Anna VI” dirigit a persones demandants d'ocupació en el municipi. El consistori ha participat en la creació del programa amb una quantitat de 33.000€ a fi de millorar la ocupabilidad d'aquestes persones mitjançant la realització d'obres o serveis d'utilitat pública o interés social.

El projecte pretén garantir un treball efectiu mitjançant la formació professional adequada a l'ocupació a exercir, d'aquesta manera es facilita la inserció laboral a través de la qualificació dels 30 alumnes/as i treballadors/as seleccionats, els qui rebran un total de 1920 hores de formació en alternança amb el treball a realitzar, la qual cosa suposa un mínim del 35% del temps total de duració del programa, que és de 12 mesos.

L'alumnat es dividirà en tres grups de 10 persones cadascun per a desenvolupar els diferents continguts formatius: mòdul de pintura, mòdul d'informàtica o mòdul d'obra de paleta. Els treballs del mòdul de pintura i obra de paleta consistiran en la rehabilitació de diferents edificis municipals, mentre que l'alumnat d'informàtica treballarà en la programació i suport al departament de noves tecnologies de l'Ajuntament.

L'inici previst del taller és el 30 de desembre de 2023, les bases i criteris del procés de selecció es poden consultar en la pàgina web de www.labora.gva.es