POLIFUNCIONAL1

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament ha actuat de manera immediata davant la caiguda de dos balcons en l'edifici Polifuncional de la Serratella de Borriana. El tinent d'alcalde de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, ha explicat que les reixes i els cristalls dels balcons van caure al bar de davall de l'edifici i afortunadament no va causar danys personals. La causa de l'ensorrament ha sigut "les deficiències detectades en la balconada de l'edifici construït per l'anterior govern del Partit Popular", segons manifesta el tinent d'alcalde. El tinent d'alcalde ha indicat que "Via Pública ha actuat de manera immediata retirant tots els cristalls i els enderrocs i ara els tècnics municipals faran una avaluació dels danys per tal de reparar l'edifici".

Vicent Aparisi ha assegurat que els balcons han caigut perquè estaven mal construïts i només se sostenien amb silicona. Açò ha fet que el material es dilatara a conseqüència de les elevades temperatures provocant la caiguda de les reixes i cristalls del Polifuncional.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde recorda que "l'edifici el va construir l'any 2009 l'anterior govern municipal del Partit Popular, acollint-se al Plan E per a donar treball als municipis". Vicent Aparisi critica "les deficiències que han sigut detectades en la construcció d'aquest edifici públic" i assegura que "l'actual equip de govern esmenarà totes les irregularitats per tal de garantir la seguretat dels veïns i que puguen gaudir sense problemes d'aquest edifici de la zona de la Serratella de Borriana".