Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Sábado, 10. Septiembre 2016, 10:30
Hora
10:30-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg


10.30 h Esmorzar de germanor, organitzat per la penya K-dukats.

11.00 h Recorregut amb xaranga per Borriana, organitza penya K-dukats.

12.30 h Correbou de bestiar i exhibició de la ramaderia d’Alberto Granchel, recorregut per l’interior del recinte, inici al c/ la Puríssima, patrocina Magnífic Ajuntament.

17.00 h A la Llar Fallera, tradicional ball de la tercera edat, música i berenar.

17.00 h Festa infantil a càrrec de la penya K-dukats.

18.00 h Bou salvatge de la ramaderia de Juan Pedro Domecq, número 11, guarisme 1 i denom Canario, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida des de la plaça del Pla. A continuació, bou salvatge de la ramaderia d’Alcurrucén, número 154, guarisme 0 i de nom Zagalón, patrocinat per la Jóvens del Bou Satine. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament, parada d’esquellers i vaquetes de La Espuela. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

18.00-20.00 h Bombolles de sabó 2.0. Crearem divertides bombolles de diferents grandàries i formes. Un taller familiar per a grans i menuts on la diversió és l'ingredient principal. A càrrec de l'empresa Baobab.

22.00 h Al Teatre Payà, MUSICAL TOUR OFFICIAL TRIBUTE OF ABBA THE GOLD EXPERIENCE. Aquest espectacle musical, nascut com a conseqüència del fenomen ABBA, ha estat dissenyat perquè tots els assistents gaudisquen amb el record d’una de les bandes més mítiques de la història de la música.

23.00 h A la plaça de la Mercé, II SONA BORRIANA, festival de música en valencià, amb la participació dels grups Candela Roots, Mox i Assekes. Organitzat per la Regidoria de Normalització Lingüística.

23.00 h Bou salvatge embolat de la ramaderia de Miranda y Moreno, número 32, guarisme 2 i de nom Carreto, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada des de la plaça de l’Ajuntament.

23.30 h Actuació de Juanky DJ, al recinte del Casal del vi i de la tapa, organitza penya Alí Babà. 

23.30 h Actuació de Showman Fix, organitzat per la penya Desfoc (c/ Maestrat).

00.00 h Desafiament de la Misericòrdia Xay vs. Indu, organitzat per la penya Ha tuke tinporta (c/ Hortolans).

00.00 h Tradicional Refregó Fest amb DJ Calu i Sifre DJ (c/ Santa Gemma Galgani).

00.00 h Discomòbil a la penya K-dukats.

01.30 h Actuació de DJ Cut the Hair a la penya Desfoc (c/ Maestrat).

01.30 h Al Recinte de la festa, actuació de l'orquestra Kacike.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa