Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Lunes, 5. Septiembre 2016, 11:00
Hora
11:00-
2016-CartellFestesMisericordia.jpg


11.00 h Concurs infantil de dibuix taurí en grans dimensions amb clarions de colors, amenitzat amb unflables i música del grup Bou per la Vila. Lloc: c/ Majo. Col·laboren: laplanaaldia.com i el Magnífic Ajuntament. Organitza: Federació Taurina de Borriana.

16.45 h Partida de pilota valenciana, de juvenils, al trinquet Batiste Viñes.

18.00 h Bou salvatge de la ramaderia de Gregorio Ortega, número 12, guarisme 9 i de nom Cortesano, patrocina penya L’Eixida. Eixida des de la plaça del Pla, parada d’esquellers de Miguel Parejo. A continuació, exhibició de bestiar vaquí de la ramaderia de Miguel Parejo, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

18.30 h Pilota a la Misericòrdia al trinquet Batiste Viñes. Marc i Héctor contra Francés i Nacho. Totes les penyes que hi vagen uniformades comptaran amb un descompte en l’entrada a la partida.

22.00 h Festa T-rex, actuació de DJ Mark.B, organitza penya Desfoc (c/ Maestrat, 3).

23.30 h Bou salvatge embolat de la ramaderia d’Arcadio Albarrán, número 68, guarisme 1 i de nom Fresero, patrocina Magnífic Ajuntament. Embolada: el Pla.

01:30 h Al Recinte de la festa, Misericòrdia Sessions.

Info. Extra
Localización 
Ajuntament de Borriana
Mapa