Calendario de eventos

FESTES MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Domingo, 4. Septiembre 2016, 10:00
Hora
10:00-

10.00 h Eixida de la RUTA CICLOCULTURAL, pel terme municipal, concentració a la plaça Major. Inscripcions: Casa de la Cultura. Organitza Regidoria de Cultura.

11.00 h Correbou infantil, pel recorregut de la vila del bou, cercavila taurina infantil a càrrec del grup Bou per la Vila. Es realitzaran quatre correbous amb l’eixida al c/ Sant Vicent i al c/ Major. El correbou consistirà en l’exhibició de cinc bous i un esqueller
(carretons).

11.00 h Esmorzar de germanor i festa amb castells unflables, organitza K-dukats.

11.30 h Fira del cromo a la plaça de les Monges, passa i gaudeix amb les teues col•leccions. Patrocinada pel quiosc de la plaça de les Monges.

13.00 h Bou salvatge de la ramaderia d’Ana Romero, número 46, guarisme 2 i de nom Cartagerino, patrocina penya Els Braus. Eixida des de la plaça del Pla, parada d’esquellers d’El Millars.

18.00 h Bou salvatge de la ramaderia de Joaquín Núñez del Cuvillo, número 216, guarisme 1 i de nom Pájaro, patrocina penya El Bou. Eixida plaça de l’Ajuntament.

A continuació, bou salvatge de la ramaderia de Murteira Grave, número 58, guarisme 2 i de nom Peluquero, patrocinat per la penya Els Braus. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament, parada d’esquellers i vaquetes de La Espuela. Se sortejarà un pernil i una botella de vi entre tots els cadafals i escales que componen el recinte. Patrocina Satine, organitza Federació Taurina de Borriana.

23.30 h Exhibició local d'emboladors. Les quadrilles Con un par o varios, Jóvenes del Carmen i El Salao seran les encarregades d'embolar aquests tres bous: Bou salvatge embolat de la ramaderia de Javier Molina, número 45, guarisme 6 i de nom Eurípides, patrocinat per la penya El Bou, embolada a la plaça del Pla. A continuació, dos bous embolats de la ramaderia La Espuela, patrocinats pel Magnífic Ajuntament, embolades en ambdues places.

01.30 h Al Recinte de la festa, Misericòrdia Sessions.Info. Extra
Mapa