Calendari d'Events

EUROPEAN MILLE BORRIANA

Categoria
Esports
Quan es produïx?
Dijous, 27. Maig 2021, 08:00
Hora
08:00-
2021-05-SME-Milla-Popular.jpg

2021 05 SME Milla Popular

2021 05 SME Milla Resum

Info. Extra
EUROPEAN MILLE BORRIANA

- DATES D'INSCRIPCIÓ EUROPEAN MILLE BORRIANA: del 19 de maig al 6 de juny (inscripció al web sme.burriana.es, des del 31 de maig es poden fer les activitats i participar del esdeveniment)

- ESDEVENIMENT ESPORTIU EUROPEAN MILLE: del 31 de maig al 6 de juny, el 5 de juny sera el dia gran: competición adults, escolars, milles nàutiques…

-COM PARTICIPAR: del 31 de maig al 6 de juny, es pot participar fent la competició d'adults en la pista, a la milla del clot o per strava), fent les milles populars, el 5 de juny en les milles nautiques, en les activitats a la piscina amb la "trimilla" o en les activitats escolars. Tota la informació esta penjada al web sme.burriana.es.

- EXEMPLE INFORMACIÓ:
Del 31 de maig al 6 de juny, volem que Borriana estiga immersa en la European Mile, per a dur a terme aquest repte que ens hem proposat... necessitem la teua ajuda!

Es tracta d’un projecte europeu, per promoure un estil de vida més saludable i actiu, ara més que mai per tota la situació que hem viscut davant del COVID. Podrem participar de diferents maneres: fent l’activitat competitiva o fent l’activitat popular (rutes, trimilla i nàutiques), reviseu periòdicament les nostres xarxes socials, explicarem tot amb detall!

Un exemple de participació, son les diferents rutes que podrem fer durant aquests dies, a més a més, les rutes quedaran establertes per a sempre com a record d’aquest esdeveniment esportiu, i per afavorir que tota la població cada volta siga més activa.

Hem creat i hem fet el marcatge de 6 milles, estaran situades en els llocs més transitats a l’hora de caminar, encara que podeu fer els recorreguts caminant, patinant, corrent, pedalejant o com vulgueu! Les sis rutes son:

?Carril Ciclopeatonal al port
?Avinguda Mediterranea
?Ronda CV-18 (camí d’Onda direcció Nules)
?Ronda CV-18 (camí d’Onda direcció Almassora)
?Clot Mare de Déu
?Carril Ciclopeatonal al Grao

Les inscripcions es duran a terme telemàticament (sme.burriana.es), totes les persones que hagen fet la inscripció i participen, rebran un detall i diploma, a més d’entrar en el sorteig de regals que estem gestionant.

En resum, el repte es que la celebració de la European Mile a Borriana, siga vista internacionalment com un exemple a seguir, durant els propers dies explicarem el que es va a fer en aquestes jornades esportives, i com podem participar, que sàpiga tota Europa quant ens agrada l’esport a Borriana i que sigam sent un referent a nivell europeu!

T’apuntes al repte? ?

#FindYourMile #EuropeanMile
#AyuntamientoBurriana
#AjuntamentBorriana
burriana.es
sme.burriana.es
Mapa