L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, y el regidor de Gent Gran, Hilario Usó han volgut estar presents en l'homenatge i la felicitació especial que s'ha brindat aquest matí a Victòria Escoin Monfort i Rosa Muñoz Bodí, veïnes de Borriana que se sumen a la llista de persones centenàries a la ciutat.

la representació municipal s'ha desplaçat fins a la Residència per a persones majors dependents per a entregar a Victòria i Rosa una placa commemorativa i un ram de flors davant la presència dels seus familiars, i també dels companys i companyes residents del centre i el personal de la residència.

A més, i com ja és tradició amb les persones centenàries de la residència, se'ls ha regalat un pastís amb ciris lluminosos i tots els presents els han cantat la cançó d’aniversari, per a posteriorment brindar amb cava.

L'alcaldessa ha volgut felicitar Victòria i Rosa pels seus 100 anys i les ha animades a “seguir endavant i complir més anys al envoltades pels seus i dels serveis i cures que li presta una de les residències millor considerades en l’àmbit autonòmic, com és la de Borriana”.