- Promogut pel GRD Futnet Borriana


Un grup d'intercanvi d'estudiantat jove italià i turc han visitat l'Ajuntament de Borriana a través d’un programa d'intercanvi Erasmus+, promogut pel GRD Futnet Borriana.

Els joves i les joves han visitat la casa consistorial, on la regidora d'Igualtat, Maria Romero, ha realitzat una xarrada informativa sobre igualtat, la invisibilitat de l'esport femení, la discriminació de gènere i sobre els tipus de violència de gènere en l'adolescència.

A més, durant la seua estada, les persones joves que participen en l'intercanvi també realitzen diverses jornades esportives de convivència amb la pràctica de Futnet, esports nàutics a l'Escola de la Mar de Borriana i altres activitats.

Des de Futnet Borriana han manifestat el seu interès a proposar accions de sensibilització i promoure la inclusió de gènere a través de l'esport, amb el foment d’un canvi de mentalitat en els joves i les joves en relació a la igualtat de gènere a través de l'esport com a instrument d'agregació col·lectiva, a més de sensibilitzar sobre la inclusió i l’equitat de gènere en la societat.