Club de lectura feminista de noviembre
  • Per a dimarts que ve, 24 de novembre, a les 19h al jardí arqueològic
  • Una iniciativa oberta a tota la ciutadania a fi de crear un espai on poder reflexionar sobre temes d'igualtat
  • Les inscripcions per a participar es poden sol·licitar tant a la Biblioteca, com a través del correu electrònic igualdad@burriana.es o al telèfon 658 63 03 62

 L'Ajuntament de Borriana, continua amb l'activitat del Club de lectura feminista al jardí arqueològic del Centre Municipal de Cultura la Mercè, i per a dimarts que ve, 24 de novembre, a les 19 hores s'ha triat la lectura del llibre Mujer Frontera d'Helena Maleno.

El Club de Lectura Feminista va començar online el mes de maig passat, però ara es realitza de manera presencial amb totes les mesures preventives sanitàries en vigor, i està obert a tota la ciutadania. Cada mes es tria un llibre de la biblioteca municipal i s'organitzen col·loquis relacionats amb la lectura.

La regidora d'Igualtat, Maria Romero, ha indicat que l'objectiu és “llegir, difondre i crear un espai on poder dialogar i intercanviar opinions entre amics i amigues sobre temes diferents”.

Les reunions es realitzen cada últim dimarts de mes, al jardí arqueològic de la Casa de la Cultura, i quan faça més fred a l'aula 108 d'aquestes instal·lacions. No obstant això, si la situació sanitària així ho requerira, hi ha la possibilitat de tornar a fer-ho online.

Es tracta d'una iniciativa de l'àrea d'Igualtat del consistori de Borriana i de la Biblioteca Municipal amb la finalitat de “fomentar la lectura i crear un espai compartit on reflexionar sobre temes en matèria d'igualtat”, ha manifestat Maria Romero.

El club de lectura és gratuït i les inscripcions per a participar es poden realitzar tant a la Biblioteca, com a través del correu electrònic igualdad@burriana.es o del telèfon 658 63 03 62.

La regidora d'Igualtat ha animat la ciutadania a participar en aquesta activitat, "si t'agrada llegir i vore pel·lícules, si vols conèixer gent, reflexionar sobre temes en matèria d'igualtat i passar-t’ho bé, uneix-te al Club de lectura feminista”, perquè en aquest espai “descobrirem novel·les, poesies, assajos, articles d'opinió, etc. que ens permeten indagar en la consciència col·lectiva per una ciutadania en igualtat”.