Protyecto estudiantes IES Jaume I parques Burriana
  • L'Ajuntament de Borriana acull la proposta dels estudiants per a la zona de la Malva-rosa i es compromet a executar la iniciativa


Quatre alumnes de l'IES Jaume I de Borriana han presentat a l'Ajuntament una proposta de millora en parcs i jardins de la zona de la Malva-rosa.

La iniciativa proposa transformar alguns usos esportius i millorar mobiliari urbà, així com remodelar i pintar alguns elements, tot això amb un baix cost per a les arques municipals.

Els alumnes, que van mantindre una reunió amb el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, i tècnics del consistori, van presentar la seua proposta i l'estudi que havien preparat sobre aquest tema, per a realitzar estes actuacions de millora de zones verdes. La iniciativa, per a la qual els tècnics van vore plena viabilitat, va ser acollida pel consistori, que es va comprometre a acceptar-la i dur-la a bon port.

Per part seua, Aparisi ha destacat la importància que la ciutadania «s'implique en la millora de les coses públiques i comunique les seues propostes i iniciatives a l'Ajuntament» i ha recalcat la necessitat de «tindre en compte les idees i projectes dels joves del municipi», ja que la participació ciutadana «és una bona manera d'aprofundir en la democràcia local i el municipalisme».