Continúan las tareas de limpieza de La serratella y Les Terrases tras el temporal de estos días
Limpieza de las zonas de La Serratella y Les Terrases tras el temporal

L'Ajuntament de Borriana treballa avui, dia festiu de la Constitució i per tercer dia consecutiu, en la neteja de la zona de les Terrasses i de la Serratella, per a condicionar i adequar les zones afectades pel temporal marítim d'aquests dies, segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi.

Per a la qual cosa, des d'aquest matí el Consistori ha tornat a mobilitzar els operaris i les màquines per a retirar l'arena, pedres i brutícia que el fort onatge d'aquests dies ha llançat i negat en algunes àrees de la zona marítima del municipi.

Aparisi ha agraït als operaris de via publica “el seu esforç i treball, i més en dies festius, per restablir les zones perquè els veïns i les veïnes tinguen les menors molèsties i puguen accedir als seus habitatges sense problemes”.

El regidor ha recordat que dilluns passat es van netejar totes les ‘goles’ que aboquen aigua a la mar en previsió de l'oratge, i ha sigut el temporal marítim el que més ha perjudicat aquests dies a la zona de les Terrasses i ha destrossat de nou la passarel·la del Clot de la Mare de Déu.

Una altra zona afectada ha sigut en la zona de La Serratella des del carrer les Barques fins al camí les Tancades que encara ahir a la nit estava tancat al trànsit. Igualment, en la mateixa zona, el carrer Bèlgica cantonada amb el carrer de les  Alqueries estava afectada.

En relació a les zones afectades per les pluges que van estar tancades al trànsit es troben el camí la Coixa i el Marjalet perquè la séquia del Rajolí es desbordava per la quantitat d'aigua transportada.