Els treballs començaran aquest mateix dimecres amb actuacions en els carrers Mitja Galta i Vicent Andrés Estellés

 

 

L'Ajuntament de Borriana inicia aquesta setmana les obres previstes en el Projecte de Renovació i Millora de les Infraestructures del Servei d'Aigua Potable i Clavegueram de l'any 2018, i que com ha explicat el regidor de Serveis, Vicent Aparisi, “es duen a terme en cada exercici, i que s'intenten aprofitar tant per a optimitzar el servei de clavegueram i aigua potable com per a millorar diferents aspectes de la via pública com poden ser les voreres i fermes dels carrers, com per exemple ja es va fer el passat any en diferents carrers de la zona del Camí d'Onda”.

L'empresa concessionària del servei serà l'encarregada d'executar aquestes obres, i està previst que els primers treballs es duguen a terme en el carrer Mitja Galta i en el carrer Vicent Andrés Estellés.

Concretament, en el carrer Mitja Galta es realitzaran treballs de renovació de la xarxa de clavegueram, la qual es troba molt deteriorada a causa de la seua antiguitat, i s'asfaltarà la calçada. Així mateix, en la Calle Vicente Andrés Estellés, es renovarà tant la xarxa de proveïment d'aigua potable com la xarxa de clavegueram, i es repavimentarà tot el carrer.

El regidor de Serveis de l'Ajuntament de Borriana, Vicente Aparisi, ha ressaltat “aquests treballs són fonamentals per a garantir el correcte funcionament de les xarxes de serveis municipals durant els pròxims anys. El que anem a intentar és minimitzar les molèsties als veïns i veïnes, per la qual cosa les obres començaran en el Carrer Mitja Galta aprofitant les vacances escolars, perquè així l'afecció siga el més lleu possible”.