Acto de reconocimiento alumnado premiado 2021
Premios extraordinarios al rendimiento académico al alumnado de Burriana de Primaria y Secundaria
  • En un acte en el Saló de Plens presidit per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, i amb la presència de l'alumnat premiat acompanyat d'alguns representants de cada centre i familiars

L'Ajuntament reconeix públicament els 22 joves de Borriana que han sigut guardonats amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària i d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) corresponents al curs 2020-2021, concedits per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

L'acte, que ha tingut lloc a la sala de Plens, presidit per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, ha comptat amb la presència de l'alumnat premiat acompanyat d'alguns representants de cada centre i un nombre limitat de familiars.

Safont i Monferrer han donat l'enhorabona als 17 alumnes de Primària i als 5 de Secundària i els han felicitat en nom de tot el consistori i de la ciutat, i han posat en valor que tots han destacat per “el seu esforç des d’una edat primerenca” i per això mereixen un “reconeixement de la seua ciutat”.

Tots i totes mereixen aquest reconeixement públic per aquest èxit acadèmic, molt important en uns moments molt difícils, i que comporta també una responsabilitat per a mantindre aquests resultats en el futur”, ha afirmat l'alcaldessa, que ha manifestat dirigint-se a l'alumnat guardonat que són una “nova generació amb molt de futur”, perquè “teniu talent, heu demostrat que sabeu aprofitar-lo i treballar molt bé per a obtindre aquests resultats”.

L'alcaldessa també ha fet extensiva la felicitació a les famílies, perquè encara que l'esforç d'estudiar és individual, “sense un ambient propici és difícil aconseguir resultats com aquest”; així com als centres d'ensenyament, especialment a l'equip docent que han tingut al llarg d'aquests anys “i que són també una part important d'aquest èxit”.

Maria Josep Safont els ha animat a continuar treballant en aquesta mateixa línia en l'ESO i en el Batxillerat, “i que puguem tornar a rebre-vos pels premis extraordinaris de Secundària i també de Batxillerat”, al mateix temps que els ha desitjat una fructífera vida acadèmica.

Alumnat premiat

Els 17 alumnes de Primària de Borriana que han obtingut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic: Héctor Gaspar Navarro i Yusra Mamouni Mengouchi (CEIP Josep Iturbi); Carla Arnau Sanchis, Arnau Sánchez Sánchez, i Pau Senent Álvaro (CEIP Novenes de Calatrava); Jordi Garcia Garí (CEIP Pare Vilallonga); David Garcia Bou, Alba Garcia Guerrero i Mónica Ruck Muñoz, (CEIP Penyagolosa); María Ángeles Alexandru i Iván de l'Olmo Borràs (Illes Columbretes); Mar Gálvez Chiva (N.S. de la Consolació); Ana Fortea Sánchez, Maria Fortea Sánchez i Martina Juan Torrent (Salesians Sant Joan Baptista), i Leyre Garcia Torres i Sergio Oltra Tormos (Vila Fátima).

Els 5 alumnes de Borriana que han obtingut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic en Educació Secundària Obligatòria han sigut Almudena Bachero Font i María Ballester Daudí (N.S. de la Consolació); Marcos García Viñes i Daniela Reig Bou (Salesians Sant Joan Baptista) i, finalment, Iván Zamora Ferrer (IES Jaume I).

 

Premis extraordinaris al rendiment acadèmic/ BORRIANA

 

Educació Primària 2020-2021

 

CEIP Josep Iturbi

- Gaspar Navarro, Héctor

- Mamouni Mengouchi, Yusra

 

CEIP Novenes de Calatrava

- Arnau Sanchis, Carla

- Sánchez Sánchez, Arnau

- Senent Álvaro, Pau

 

CEIP Pare Vilallonga

- Garcia Garí, Jordi

 

CEIP Penyagolosa

- Garcia Bou, David

- Garcia Guerrero, Alba

- Ruck Muñoz, Mónica

 

Col·legi Illes Columbretes

- Alexandru, María Ángeles

- Olmo Borràs, Iván del

 

Col·legi Nostra Senyora de la Consolació

- Gálvez Chiva, Mar

 

Col·legi Salesians Sant Joan Baptista

- Fortea Sánchez, Ana

- Fortea Sánchez, María

- Juan Torrent, Martina

 

Col·legi Vila Fàtima

- Garcia Torres, Leyre

- Oltra Tormos, Sergio

 

Educació Secundària Obligatòria 2020-2021

 

Col·legi Nostra Senyora de la Consolació

- Bachero Font, Almudena

- Ballester Daudí, María

 

Col·legi Salesians Sant Joan Baptista

- García Viñes, Marcos

- Reig Bou, Daniela

 

IES Jaume I

- Zamora Ferrer, Iván