Erasmus Plus Burriana

- El grup de professors i professores de Croàcia, Romania i Turquia, acompanyat pels seus col·legues de l’IES Jaume I, ha estat rebut per l'alcaldessa i pel regidor d'Educació


Un grup de professors i professores del programa d'intercanvi europeu Erasmus+ que es troben de visita de treball a Borriana amb les seues col·legues de l’IES Jaume I ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i pel regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer.

Safont els ha donat la benvinguda i els ha animat a continuar amb els projectes d'intercanvi perquè “són una manera molt efectiva de fer Europa i de teixir xarxes de treball i d'amistat entre els diferents països de la unió comunitària”.

Aquesta visita es produeix un mes després que un grup d'alumnes i professorat de l'IES Jaume I de Borriana haguera visitat la ciutat croata d'Osijek. I és que l'institut de Secundària i Batxillerat ha reprès la mobilitat amb alguns projectes europeus que van ser suspesos en 2020 arran de la pandèmia.

Durant les diferents estades, els grups d'alumnat i professorat d'aquests quatre països realitzen tallers i activitats, comparteixen informació i mètodes educatius i també s'aprofita per a donar a conèixer els seus municipis a la resta d'instituts participants, en aquest cas de Croàcia, Turquia i Romania.