El Ayuntamiento repara los techos de la Escuela Municipal Infantil Príncep Felip
  • Les obres tenen un pressupost de 186.224 euros i està previst que finalitzen abans de l'inici del curs


L'Ajuntament de Borriana ha iniciat les obres de reforma de l'Escola Infantil Municipal Príncep Felip, amb les quals se substituiran les actuals cobertes de l'edifici i s'impermeabilitzarà el conjunt de teulades del centre.

El regidor d'Educació, responsable de l'àrea, J. Ramon Monferrer, ha indicat que “l'edifici, que data de mitjan dels anys 70, necessitava una reforma per a reparar els elements en mal estat, després d'observar els usuaris del centre algunes deficiències en el sostre per estar afectat daluminosi”.

Així, en advertir-se el despreniment progressiu de part de les biguetes d'una de les sis cobertes del centre, l'Ajuntament va encarregar una inspecció per a conèixer l'estat de conservació, que va confirmar la pèrdua de resistència del ciment aluminós de les biguetes, sobretot en el bloc que correspon al menjador.

Per això, Monferrer ha explicat que “s'aprofitaran els mesos d'estiu en què el centre no tindrà activitat per a poder executar aquesta obra que posarà l'escola infantil a punt per al pròxim curs”.

L'obra, projectada per l'estudi borrianenc ATG Enginyers, compta amb un pressupost de 186.224 euros per a substituir les biguetes autoportants que formen les cobertes inclinades i impermeabilitzar el conjunt del sostre de l'edifici, construït l'any 1974.

Els treballs, que es van iniciar a principis de juliol, tenen prevista una duració de 8 setmanes, per la qual cosa es preveu la finalització abans de l'inici del curs 2021-2022.