Di-capacitat Borriana

 

  • - L'associació ha compost un disc que es pot adquirir per un donatiu de 8 euros en els comerços col·laboradors


L'associació Di-capacitat ha presentat el seu nou projecte musical ’Princeses dels Contes’ a l'Ajuntament, un disc dedicat a totes aquelles persones que s'enfronten amb alegria a les adversitats, en definitiva, una elegia de l'esforç i de l'actitud dels qui no es rendeixen mai.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha rebut diversos representants de l'associació, ha destacat “el gran treball que realitza Di-capacitat defensant els valors de l'esforç i la superació, al mateix temps que lluita per la igualtat de totes les persones”. A més, també s'ha referit al vessant cultural de l'entitat, que “aporta productes creatius com aquest disc musical a la cultural de la ciutat”.

En la recepció, en què joves de l'entitat han explicat el seu projecte i la realització del disc, també han estat presentes la regidora de Serveis Socials, Esther Meneu, i la segona i el tercer tinents d'alcaldia, Cristina Rius i Vicent Granel.

Es tracta d'un ‘single’ adreçat a tots aquells que, com descriu el llibret que acompanya el disc, “prefereixen jugar amb una granota a buscar un príncep blau”, i al qual han afegit un videoclip de producció de propi, que es pot vore en: www.facebook.com/dicapacitat.burriana.5/posts/893726968135525.

Per a la realització d'aquest musical s'ha comptat amb artistes com ara Úrsula Villena, Antonio Alaminos, José Ramón Calpe, Pedro Miguel Garrido, Pablo Gómez, Gema Jordán, Ismael Gimeno, Miguel García, Marilar Torralba, Pilar Fandos, Joan Malonda i León Goffe. La partitura ha estat a càrrec del quartet musical Ikerabana Sound i també ha col·laborat posant la veu el grup de pop-rock La Era del Pez i el cor Carnevale de Borriana.

El disc i el seu llibret es poden adquirir per un donatiu de 8 euros en els comerços col·laboradors: EssenceCoquette, Cafeteria Rava, Dulce Mundo, Caramelets, Taconeo-Nuquet, Robeta per a tots, Mundo Bazar Electrónica, Biblioport, 7lunares i Casabuena.

Di-capacitat és una associació sense ànim de lucre, integrada per persones amb diversitat funcional i amics col·laboradors que, de manera desinteressada, pretén oferir als seus associats i a totes les persones amb diferents discapacitats els mitjans més adequats per a tindre una vida més normalitzada, el respecte i la consecució d'uns drets humans bàsics. Compta amb més de 100 socis i col·laboradors que realitzen la seua activitat a la ciutat de Borriana.

Per a fer possible aquest projecte s'ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriana, del Casal Jove i el Consell de la Joventut a la ciutat, de Maincer, del La Guarida i de la Fundació La Caixa.