Acto benéfico de apoyo a AFDEM

L'alcaldessa M.Josep Safont va assistir al monòleg 'Curiositat valenciana' del còmic valencià Raul Antón, un acte benèfic organitzat per l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Borriana (AFDEM), amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Es tracta d'un dels actes organitzats per l'entitat FDEM a Borriana per a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra el 10 d'octubre, amb diverses activitats que cerquen concentrar l'atenció en la identificació, tractament i prevenció d'algun trastorn emocional o de conducta destacat per a aqueix any.

L'alcaldessa va manifestar el suport de l'equip de govern a AFDEM, al mateix temps que va sol·licitar la “necessària implicació dels ciutadans i les ciutadanes per a poder dur a terme la labor tan important que desenvolupa l'associació amb la finalitat d'ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental crònica».

A l'acte benèfic van assistir també les regidores d'Hisenda, Cristina **Rius, de Serveis Socials, Lolin Carbonell, d'Igualtat, Maria Romero i de Turisme, Sara Molina.