Safont suscribe el convenio de colaboración con Cáritas 2019

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, i la presidenta de Cáritas Interparroquial de Borriana, Pilar de Miguel, han subscrit el conveni anual de col·laboració, pel qual el Consistori destinarà 13.000 euros a l'entitat per a la seua organització i per a projectes socials en 2019. En la firma de l'acord ha estat present també la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament, Lolín Carbonell.

Durant la signatura del conveni, l'alcaldessa ha reconegut a l'entitat “la seua labor social i el seu treball diari i de proximitat amb els col·lectius que més ho necessiten i al qual moltes vegades les institucions públiques no poden arribar”, per la qual cosa, segons ha manifestat, “l'acció de Cáritas és bàsica i tremendament necessària per a continuar treballant per la igualtat d'oportunitats de tota la ciutadania”.

A més ha mostrat el seu agraïment a l'entitat recordant “l’esforç i el compromís dels voluntaris i de les voluntàries” i també ha destacat els serveis que presta amb programes d'ocupació, l'economat, el rober, l'acolliment i les classes.

Segons es desprèn del conveni de col·laboració, en primera instància l'Ajuntament abonarà el seixanta per cent de la quantitat estipulada en concepte de pagament anticipat com a finançament per a poder dur a terme les actuacions inherents a la subvenció, i el 40% restant un camí justificada la totalitat de l’ajuda i amb l’informe previ de la Comissió de Seguiment.