Safont visita l'escola d'estiu municipal

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha visitat els 375 xiquets i xiquetes del municipi que enguany participen en l'Escola d'Estiu municipal de Borriana en la XXXIV edició.

En la visita Safont ha manifestat que l'Escola d'Estiu de Borriana és “un exemple tant per la implicació dels professionals que la duen a terme, com de la confiança que els pares i mares hi depositen” i l'ha qualificada com el projecte “més rellevant per a les famílies de Borriana en aquesta època de l'any”.

Al mateix temps, ha destacat la seua contribució a la conciliació de la vida familiar i laboral de 300 famílies que amb l'arribada de les vacances escolars tenen dificultats i també ha volgut posar en valor el “prestigi” de l'Escola d'Estiu aconseguit en aquests anys perquè els seus professionals “han sabut crear espais d'inclusió on conviuen xiquets, xiquetes i adolescents del municipi, i on l'educació, la diversió, l'esport i les activitats socials i cíviques conviuen en perfecta harmonia”.

En l’Escola municipal d’Estiu que se celebra enguany en el col·legi cardenal Tarancon participen des del dia 1 fins al pròxim 31 de juliol un total de 375 xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys, amb opció de menjador escolar, beques per a les famílies en situació d'exclusió social i activitats educatives des de les 9h i fins a les 15h durant tot el mes de juliol. A més a més, durant el mes d'agost, poden participar en un campament d'estiu de la mateixa Escola d’Estiu.

Durant el recorregut per les diferents aules del centre educatiu, les representants municipals han pogut comprovar la gran varietat d'activitats i tallers dissenyats per a cadascuna de les edats.

Eixides a la piscina, al barri antic, manualitats, jocs, esports, xarrades, educació viària o classes de repàs, són algunes de les activitats programades en aquesta iniciativa. També existeix la possibilitat de contractar servei de menjador fins a les 15h.

Entre el conjunt d'activitats que l'Escola d'Estiu desenvolupa durant el mes de juliol, cal destacar la realització d’un flashmob col·lectiu, un lipdub i un screenmob; classes d'anglès per als diferents nivells, tallers de música, competicions esportives o una olimpíada matemàtica.