A la venta los bonos  para el comercio de Burriana 2022
Tercera edición de bonos comercio en Burriana
  • - Tornen els bons descompte, es poden adquirir en la web <www.elsbonosdeborriana.es> per a gastar en el comerç, en alimentació i en l'hostaleria local

  • - Bons canviables per valor de 20, 50, 100 i 200 euros per a gastar en els establiments de proximitat adherits a la campanya

  • - Demà dijous 13 i el divendres 14 d'octubre, podrà adquirir els bons la ciutadania que no haja participat anteriorment

  • - A partir del dissabte 15, podran accedir també les persones que ja els van utilitzar en les campanyes anteriors

Els bons descompte per al comerç de Borriana ja es poden adquirir des de demà dijous 13 d'octubre en la web <www.elsbonosdeborriana.es> per a gastar en el comerç i en l'hostaleria local, a través del programa de promoció i dinamització econòmica Borriana mou el comerç” dissenyat i impulsat per l'Ajuntament de Borriana.

La venda de bons per al comerç local de Borriana comença demà amb les primeres 48 hores, dijous i divendres, reservades per a tots aquells veïns i veïnes de Borriana que no van obtindre un bo en les anteriors campanyes de juliol i octubre de 2021, i a partir del dissabte 15 podran sumar-se i adquirir-ne les persones que ja els van utilitzar en les campanyes anteriors.

D’aquesta manera, el consistori injecta 170.000 euros als establiments de la ciutat amb l'emissió des de demà dels bons per valor de fins a 200 euros, que es podran gastar fins al 29 d'octubre, a fi d'incentivar el consum de la ciutadania i així fer costat al teixit empresarial local, segons ha explicat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

En la campanya, l'Ajuntament posa en circulació bons de 20, 50, 100 i 200 euros subvencionats al 50% per als veïns i veïnes de Borriana, que seran canviables per a gastar en comerços de proximitat, en alimentació i en hostaleria adherits, com ara tendes de roba, llibreries, ferreteries, merceries i un llarg etcètera.

Concretament amb aquesta campanya, les persones consumidores dupliquen el valor de la compra, perquè en el moment d’adquirir els bons pagaran el 50 per cent del valor nominatiu, i l'altre 50 per cent és l'import de la subvenció directa municipal.

El límit màxim de subvenció per persona serà de 100 euros, és a dir, podrà comprar fins a 200 euros en bons. Es podrà utilitzar un bo per compra i cada bo haurà d'utilitzar-se pel seu import total en una sola vegada.

Poden optar als bons les persones majors de 18 anys empadronades a Borriana, que hauran d'inscriure's i adquirir-los a través de <http://www.elsbonosdeborriana.es>. No obstant això, la Federació de Comerç de Borriana proporcionarà suport per a les persones que tinguen dificultats per a l'accés en línia.

En la mateixa web on es compren els bons <elsbonosdeborriana.es>, es troba també la llista dels comerços i establiments d'hostaleria adherits que participen en la campanya i que fins al moment són un centenar.

La sol·licitud i l'obtenció dels bons es realitza a través de la plataforma digital, no obstant això, per a les persones que tinguen dificultats, la Federació de Comerç de Borriana els proporcionarà suport amb personal per a facilitar-ne la consecució.

En aquesta ocasió, l'Ajuntament també ha establit un horari d'atenció presencial als consumidors el dia 13 d'octubre en la primera planta de l'edifici de la Cambra Agrària (carrer Comunitat de Regants, 5) de 10h a 14h, amb preferència per a persones majors de 65 anys.

D'aquesta manera, aquelles persones que no compten amb mitjans electrònics per a adquirir els vals ho podran fer de manera presencial. A més, s'han disposat dos números per a l'atenció telefònica, 643 902 217 i 643 845 507, per a resoldre qualsevol dubte.

Segons ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, el govern municipal ha invertit en aquesta nova iniciativa un total de 170.000 euros amb la finalitat de “donar suport tant al comerç com a l'hostaleria i al sector serveis dels barris a la ciutat. En la primera edició, al mes de juliol, el consistori va destinar 200.000 euros i en la segona, a l'octubre de 2021, 165.000 euros més.

El govern municipal impulsa per tercera vegada aquest programa d'ajudes, la gestió del qual es durà a terme a través de la Confederació d’Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç-CV) com a entitat col·laboradora

Adhesió de comerços

La participació gratuïta dels comerços i establiments requereix la prèvia adhesió a la campanya, a partir del 10 d'octubre, i poden participar tots els comerços, establiments d'hostaleria i de serveis amb un local permanent obert al públic a Borriana, amb un màxim de 10 treballadors d'alta. Com a novetat, en aquesta edició s'inclouen les activitats referents a l’alimentació.