Fira del Carme del comerç en Borriana 2022
Primere Fira del Carme de Borriana
  • - Se celebrarà dissabte que ve 16 de juliol de 18 a 24 hores en l'avinguda Mediterrània del port de borriana

  • - Participen 21 comerços i comptarà amb activitats d'animació


La Federació de Comerç de Borriana, amb l'Ajuntament de Borriana, ha organitzat la primera Fira del Carme que se celebrarà dissabte que ve 16 de juliol de 18h a 24h en l'avinguda de la Mediterrània del Port de Borriana.

En aquesta primera edició participen 21 comerços que eixiran al carrer a oferir els seus productes i serveis el proper dissabte, sumant-se així als tradicionals i populars festejos a l’entorn de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Carme al Port de Borriana.

La regidora de comerç, Sara Molina i la presidenta de la Federació de Comerç de Burriana, Susana Ibáñez, han presentat la iniciativa que comptarà a més amb activitats de dinamització com ara tallers, contacontes i jocs de taula durant tota la jornada de la fira i l'estand de pols Ninots (gelats artesanals).

Així, després de l'obertura a les 18 hores, està previst el contacontes Oreto i la formiga i posterior signatura de l'autora en l'estand de “Genis lectors” i tot seguit un Taller de ‘porteo’ a l'estand d’“Als braços de mamà”. També està prevista la signatura de les obres Los ojos de Dorian i La noche de los perfectos inocentes per la seua autora Laura Ventura en l'estand de “Genis lectors”. Finalment, tindrà lloc el taller de cubs de Rubik en l'estand Be friki my friend.

Sara Molina i Susana Ibáñez han convidat, tant els veïns i veïnes de Borriana com els dels municipis i ciutats pròximes, a visitar les activitats i celebracions que ofereix el municipi durant la festivitat del Carme i, en particular, a descobrir les “variades opcions” del comerç local de la ciutat que es mostren en la fira.

A més, la presidenta de la Federació de Comerç ha destacat que aquesta iniciativa suposa una “oportunitat excel·lent perquè és un aparador per a donar a conèixer els productes i serveis de cada establiment i oferir-los en la zona marítima i en les festes del Port”.

Per a la regidora de Comerç i Turisme, l'organització d'aquesta activitat és una “bona ocasió per a continuar fent créixer el teixit comercial local i demostrar que a Borriana tenim tots els productes que la ciutadania necessita diàriament”.