Primera reunión del Ayuntamiento con la nueva junta directiva de la Federació de Comerç de Borriana
  • Una primera trobada per a conèixer les persones que componen el nou organigrama i continuar la línia de col·laboració mútua


L'Ajuntament de Borriana ha rebut la nova junta directiva de la Federació de Comerç de Borriana, renovada el passat 25 de gener, ara amb el presidència de Susana Ibáñez. Una primera trobada oficial per a conèixer les persones que componen el nou organigrama i continuar en la línia de col·laboració mútua, segons ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina.

En la reunió, la responsable municipal ha mostrat la intenció de l'equip de govern de l'Ajuntament de Borriana d'acompanyar la junta directiva en el seu “nou projecte” i mostrar el “suport i les ganes de continuar treballant colze a colze” per a realitzar les activitats i accions oportunes per a “promocionar el comerç de la ciutat i col·laborar en la generació de riquesa i llocs de treball en l’àmbit local”.

Sara Molina en aquesta primera presa de contacte amb la nova directiva ha reconegut “l’important pes econòmic i laboral que té aquest sector a la nostra ciutat”, i s'ha interessat per les diferents línies “estratègiques” que vol impulsar la Federació de Comerç de la localitat, que compta actualment amb 154 comerços federats.

Així mateix, ha traslladat a la Federació la intenció del govern municipal de “continuar donant suport i col·laborar a través de campanyes de promoció, programes de formació i assessorament i amb les ajudes i subvencions que el consistori ha posat en marxa aquests últims anys”. A més, s'ha mostrat oberta a incloure noves propostes i projectes que s’impulsen des de la Federació”.

La nova junta directiva, que ha començat a funcionar fa una setmana, compta ja amb una nova acció de suport per part de l'Ajuntament, ja que ha prestat a la Federació de Comerç un magatzem per a poder guardar el material, així com un despatx a l'edifici de l'antiga Cambra Agrària per a poder fer les activitats pròpies de l'associació i atendre els seus associats.

En la trobada la nova presidenta, Susana Ibáñez, ha destacat la “il·lusió de totes les persones que componen la nova junta davant el nou repte i ha marcat com a objectiu “unir més el comerç i tractar d'integrar també l'hostaleria i el sector serveis, perquè la unió fa la força”.

En aquesta trobada, la Junta Directiva de la Federació de Comerç ha presentat el seu nou organigrama directiu conformat per la presidenta, Susana Ibáñez; la vicepresidenta, Sayo Planelles; la secretària, Úrsula Villena; la tresorera, Raquel Márquez, i com a vocals María Ángeles González, Emilio Dávila, Mari Carmen Marín i María José Ballester.

Finalment, Sara Molina ha reiterat l'enhorabona als nous càrrecs de la Federació de Comerç i els ha desitjat “sort en el nou projecte”, i ha volgut posar en valor la “constància i la dedicació” del fins ara president, Emilio Dávila, a qui ha donat les gràcies en nom del consistori pel “llegat” que deixa, “fruit del seu saber fer” en el sector del comerç local.