Inicio de la campaña 'Borriana t'enamora 2022'
  • La campanya promocional impulsada per l'Ajuntament i la Federació de Comerç de Borriana es desenvolupa en el municipi del 28 de gener a l'11 de febrer


L'Ajuntament de Borriana i la Federació de Comerç han posat en marxa la campanya promocional ‘Borriana t’enamora 2022’, una iniciativa per a promocionar el comerç local, i que es desenvolupa en el municipi entre els dies 28 de gener i 11 de febrer.

L'edil de Comerç i Turisme, Sara Molina, ha assenyalat que es tracta de “la primera campanya promocional de les moltes i diverses que el consistori i la Federació de Comerç desenvolupen al llarg de l'any”, amb l'objectiu de “potenciar el comerç local, ja que les participacions venen de les compres del comerç. Ens agradaria que amb aquestes iniciatives, augmentara cada dia més la compra en el xicotet negoci local durant tot l'any”.

Molina ha explicat que amb aquesta proposta se sortejaran 5 premis de 200 euros que hauran de gastar-se en 3 establiments diferents, i 10 sopars per a dos persones amb un consum mínim per local de 40 euros i un màxim de 100 euros.

Per a participar, es disposarà d'un díptic-cartilla, que haurà d'estar segellat per tres establiments adherits a la campanya, que es depositarà en les urnes habilitades a aquest efecte, entre els dies 28 de gener i les 12h de l'11 de febrer de 2022, situades a l'Ajuntament (plaça Major, núm. 1) i en el Mercat Municipal (carrer la Tanda).

Poden participar en el sorteig totes les persones que realitzen compres i consumicions per un import mínim de 10 euros en algun dels comerços i establiments hostalers de Borriana adherits a la campanya i que hagen segellat el díptic de la promoció en, almenys, 3 establiments diferents.

Aquests establiments hauran de ser diferents, un triat per la persona premiada dels adherits a la campanya promocional 2022, un altre triat entre els tres que hagen segellat el díptic premiat i, un altre, l'establiment que resulte del sorteig de tots els adherits a la campanya promocional. Igualment, els sopars es podran realitzar en qualsevol dels establiments hostalers adherits a la campanya.

Sorteig

El sorteig se celebrarà el divendres 11 de febrer a les 13 hores en acte públic en la sala de Plens de l'Ajuntament, davant una mesa formada per la Regidora de Comerç o un altre representant municipal que la substituïsca, un representant de la Federació de Comerç i un empleat públic de l'Ajuntament, que actuarà com a secretari. S'extraurà un díptic-cartilla amb 3 segells i, a continuació, una papereta amb el nom de l'establiment en què la persona afortunada haurà de realitzar una de les compres. Aquesta operació es realitzarà 5 vegades. Tot seguit, s'extrauran els 10 díptics agraciats amb un sopar per a 2 persones.

L'import dels premis de 200 euros haurà de ser gastat el dimecres 17 de febrer de 2022 en horari de 17h a 20h. En el cas de l'hostaleria, els sopars podran realitzar-se entre el 12 i 19 de febrer de 2022, inclusivament.