El Ayuntamiento realizará el lunes el primer sorteo de la campaña promocional 'Es el teu torn'

-  L'Ajuntament repartirà un total de 50 premis de 200 euros, en sortejos setmanals, entre les persones que compren en comerços adherits, amb l'objectiu de promoure el comerç local

 L'Ajuntament de Borriana realitzarà el proper dilluns, 15 de juny, el primer sorteig de la campanya promocional "És el teu Torn". La iniciativa, que s’està desenvolupant des del 8 de juny, repartirà un total de 50 premis de 200 euros entre les persones que compren en comerços adherits, en sortejos setmanals, amb l'objectiu de promoure el comerç local.

El primer sorteig es realitzarà aquest dilluns a les 13.30h, en un acte públic, a l'espai central de la Casa de la Cultura la Mercè, davant una mesa formada per la regidora de Comerç, Sara Molina, o un altre representant municipal que la substituïsca, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i una persona funcionària de l'Ajuntament, que actuarà com a secretària.

Els sortejos seguiran al llarg de tota la setmana, en el mateix lloc i a la mateixa hora, i els premis han gastar-se el dijous de la setmana següent a la realització del sorteig en què la butlleta haja estat premiada, en horari de 17h a 20h en, almenys, tres establiments diferents amb un consum mínim de 40 euros i un màxim de 100 euros per local. Els premis estaran subjectes a la corresponent retenció en concepte d'IRPF.

Per a participar en el sorteig s'hauran de fer compres per un import mínim de 10 euros en qualsevol dels comerços de la ciutat de Borriana adherits a aquesta campanya promocional i dipositar la butlleta facilitada pels comerços a les urnes corresponents ubicades a la Tinença d'Alcaldia de la zona marítima (Av. Mediterrània), a l'Ajuntament (Pl. Major) i al Mercat Municipal (C/ la Tanda).

La campanya promocional s'han establert per dies i tipologia de comerços:

- Dilluns els premis s’hauran de gastar en establiments de roba, calçat, complements, perruqueries, estètica.

- Dimarts podran usar-se en qualsevol establiment de Borriana.

- Dimecres els premis s’hauran de gastar en comerços de mobles, electrodomèstics, informàtica, llibreria, equipament de la llar.

- Dijous podran gastar-se en establiments hostalers, bars, restaurants, pastisseries i botigues d'alimentació.

- Divendres es podran gastar en qualsevol establiment de la ciutat.