El Ayuntamiento impulsa una campaña promocional de comercio local bajo el lema 'Es el teu torn'

L'Ajuntament de Borriana ha donat a conéixer la campanya promocional ‘És el teu torn’, que es desenvoluparà entre el 8 de juny i el 21 d'agost d'enguany. En la qual es repartiran fins a un total de 50 premis de 200 euros, en sortejos setmanals, entre les persones que compren en comerços adherits, amb l'objectiu d'incentivar i promoure el comerç local, ja que constitueix un important motor econòmic per a la localitat.

En aquesta campanya, segons han explicat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Comerç, Sara Molina, s'ha comptat amb tots els establiments de la ciutat, que en sumen més de 500, i es preveuen la participació de tots ells.

Maria Josep Safont ha animat la ciutadania de Borriana a realitzar les seues compres als comerços locals, que han reobert les seues portes després del tancament produït per la pandèmia de la Covid-19, per a “oferir-nos la seua qualitat, experiència i proximitat” i necessiten “el suport dels veïns i les veïnes per a continuar amb la seua activitat i mantindre viva la ciutat”

Per a Sara Molina, el comerç local “dona vida a Borriana i aporta molts llocs de treball fonamentals per a la recuperació socioeconòmica de la nostra ciutat.” I per això, ha assenyalat, des del Consistori hem impulsat mesures de suport amb la finalitat de “dinamitzar l'economia local i impulsar la creació d'ocupació”.

Sortejos setmanals

Els sortejos de la campanya seran públics i se celebraran setmanalment cada dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres a les 13.30h a partir del 15 de juny i fins al 21 d'agost, en l'espai central de la Casa de la Cultura la Mercè, davant una mesa formada per la regidora de Comerç o un altre representant municipal que la substituïsca, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i una persona funcionària de l'Ajuntament, que actuarà com a secretària.

Els premis hauran de gastar-se el dijous de la setmana següent a la realització del sorteig en què el bitllet haja sigut premiat, en horari de 17h a 20h en, almenys, tres establiments diferents amb un consum mínim de 40 euros i un màxim de 100 euros per local. Els premis estaran subjectes a la corresponent retenció en concepte d'IRPF.

La iniciativa, amb un cost de 10.000 euros, està finançada per l'Ajuntament i en l'elaboració de les bases han treballat conjuntament la Regidoria de Comerç i la Federació de Comerç de Borriana, que també coincideix a considerar aquesta acció com a “molt viable” i una “adequada forma de comunicació, animació i dinamització del comerç local”.

Premis per tipus d'establiments

Els premis de la campanya promocional s'han establit per dies i tipologia de comerços. Així, els bitllets extrets el dilluns hauran de ser gastats en establiments de roba, calçat, complements, perruqueries, estètica, mentre que els extrets el dimarts podran ser usats en qualsevol establiment de Borriana.

Els bitllets extrets el dimecres hauran de ser gastats en comerços de mobles, electrodomèstics, informàtica, llibreria, equipament de llar..., i els extrets el dijous en establiments hostalers, bars, restaurants, pastisseries i botigues d'alimentació. Finalment, els bitllets extrets el divendres podran ser gastats en qualsevol establiment de la ciutat.

Manera de participar

Per a participar en el sorteig s'hauran de fer compres per un import mínim de 10 euros en qualsevol dels comerços de la ciutat de Borriana adherits a aquesta campanya promocional i depositar el bitllet facilitat pels comerços en les urnes corresponents situades a la Tinença d'Alcaldia de la zona marítima (Av. de la Mediterrània), a l'Ajuntament (Pl. Major) i al Mercat Municipal (C/ la Tanda).

Els establiments lliuraran un bitllet a la persona compradora que haurà d'emplenar amb les seues dades personals. El bitllet es depositarà en les urnes habilitades a aquest efecte, entre els dies 8 de juny i 20 d'agost.

Per a fer efectiu el dret al premi, les persones agraciades hauran d'identificar-se amb el seu DNI davant el secretari de la mesa del sorteig, abans de les 13h del dia anterior al de la realització de les compres. Cas que alguna persona no ho fera, es contactarà telefònicament amb les reserves en l'ordre en què van ser extrets els bitllets. Excepcionalment, si per raons fonamentades no poguera efectuar-se la despesa del premi el dia indicat, es fixaran altres dies per a la realització de les compres.

El Consistori repartirà dilluns, dimarts i dimecres d'aquesta setmana vinent, entre tots els comerços, els bitllets que després facilitaran als clients. Els establiments, als que per qualsevol circumstància no els arriben els bitllets de participació, podran arreplegar-los dijous i divendres de la setmana que ve a l'Ajuntament.