Policia Local Borriana

- Ahir de vesprada ja van ser vacunats 35 agents i demà n’han citat 12 més, fins a completar la immunitat de la plantilla menor de 55 anys

S'administra la vacuna d'AstraZeneca, que és la que s'administrarà a totes les forces i cossos de seguretat

 

- Al voltant de 60 policies locals de Borriana menors de 55 anys i sense patologies rebran la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 durant aquesta setmana. Ahir va començar el procés d'immunització dels professionals de les forces i cossos de Seguretat i del personal d'Emergències, i van anar 35 policies de la plantilla local de Borriana als quals ja se'ls va administrar la vacuna d'AstraZeneca, que és la que s'administrarà a totes les forces i cossos de seguretat.

Durant aquesta setmana continuarà el procés de vacunació entre les persones integrants de la plantilla de la Policia Local amb una edat que no supere els 55 anys i sense patologies. En total s'immunitzarà 60 agents, fins a completar la immunitat de la plantilla. En aquesta tanda, queden exclosos els majors de 55 anys per indicacions de l'autoritat sanitària, als quals se'ls vacunarà pròximament, quan hi haja disponibilitat de vacunes aprovades per a majors de 55 anys.

Cal destacar que la vacunació és de caràcter voluntari i, per a dur a terme el procés d’inoculació, la Conselleria de Sanitat ha habilitat l'hospital de campanya del General de Castelló, on s'està vacunant a totes les plantilles de policia local de la província. En aquestes instal·lacions s'han establit els circuits adequats per a realitzar el procés de vacunació i s'han dotat del personal necessari per a desenvolupar-lo.

Així, l'hospital de campanya de Castelló compta amb 4 equips de vacunació, i és l'encarregat de coordinar tot el procés, des de l'arribada del pacient fins que rep la vacuna i, posteriorment, passa a un espai postvacunació, en el qual ha de estar-se un mínim de 15 minuts en observació per si apareguera alguna reacció adversa.

Sanitat ha dissenyat tot el procediment de manera que queda regulat el flux de persones, i s’eviten aglomeracions dins de la instal·lació amb el manteniment en tot moment de les mesures preventives, com la distància mínima interpersonal.