- La Regidoria de Joventut ha llançat una nova proposta de dinamització d'activitats al Casal Jove

- Divendres que ve 10 de febrer començarà aquesta programació oberta i participativa adaptada a les necessitats de la joventut

- Els joves poden començar a enviar les seues propostes de forma telemàtica a través del formulari <https://bit.ly/3hg54pc>


L'Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Joventut, ha llançat un nou programa de dinamització del Casal Jove amb el lema “Casal Jove Obert”, que pretén convertir aquest espai en un lloc on els joves puguen acudir amb una programació oberta i participativa.

D'aquesta manera, els joves de la localitat podran proposar aquelles activitats que els resulten més interessants, així com els horaris que millor s'adapten a les seues necessitats.

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha destacat que “des de la Regidoria de Joventut volem ampliar l'oci alternatiu a Borriana i per això posem a la disposició de tots els joves del municipi el Casal Jove obert a les seues necessitats”.

Així, per a començar aquesta campanya de dinamització, el Casal Jove obrirà les portes als joves de Borriana divendres que ve 10 de febrer per a iniciar una programació oberta i participativa adaptada a les necessitats de la joventut.

A més, s'ha habilitat un formulari en què els joves poden fer arribar les seues propostes sobre quins horaris s'adapten millor a les seues necessitats o quines activitats els agradaria fer en les instal·lacions del Casal Jove. Els joves de Borriana poden deixar les seues propostes en https://bit.ly/3hg54pc .

Per a desenvolupar el programa d'oci “Jocs al Casal Jove”, el projecte compta amb una persona tècnica dinamitzadora el paper de la qual, independent de l'execució mateixa de la programació d'activitats, és facilitar les ferramentes necessàries als joves, estimular la seua participació i motivació per a facilitar el contacte amb el grup i que coneguen o desenvolupen habilitats, actituds i valors de creativitat i responsabilitat.

Amb l'acompanyament de la dinamitzadora, aquest tipus de programes juvenils ofereixen a la joventud del municipi un espai on poder trobar-se amb joves de la mateixa edat en un context informal, però alhora realitzar activitats ludicopreventives i altres aprenentatges que els permeten desenvolupar les seues capacitats.

Conforme al Pla de Joventut 2022/2025 es tracta en l'eix transversal de Cultura i oci educatiu, fomentar la participació i iniciatives proposades per la joventut i promoure una cultura integradora entre la diversitat de la joventut.