I Fira d’Associacions Juvenils de Burriana
Primera Fira d’Associacions Juvenils de Burriana
  • Se celebrarà demà dimecres 8 de desembre a les 10.30 hores a la plaça de la Mercè

El Consell Local de la Joventut de Borriana ha organitzat per a demà dimecres 8 de desembre la I Fira d’Associacions Juvenils, que se celebrarà a la plaça de la Mercè de 10.30h a 18h, per a donar conèixer les associacions que formen part del Consell i donar difusió de la labor que realitzen a l’entorn de l'àrea de joventut.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que assistirà a la inauguració de la fira a les 10.30 hores, ha animat a la ciutadania a visitar la Fira, perquè suposa “una bona ocasió i oportunitat perquè la població gaudisca del nostre teixit associatiu i donen a conèixer al municipi el treball i les accions que realitzen les diferents associacions i entitats en matèria de joventut”.

Durant la jornada lúdica i festiva de celebració de la Fira, les persones que acudisquen podran participar en les diferents activitats organitzades per cadascuna de les entitats. Al migdia està previst un concurs de fideuà i allioli que realitzaran les entitats i que podran ser degustades. A la vesprada tindrà lloc el lliurament de premis i, per a finalitzar, un concert de la mà dels artistes locals Trébede.

Des de la seua constitució al juliol de 2020, el Consell de la Joventut Local de Borriana ha organitzat, impulsat i participat en nombroses activitats al municipi. La plataforma juvenil que coordina, representa i promociona les iniciatives juvenils de la ciutat està formada per quatre entitats del teixit associatiu juvenil del municipi: l Centre Juvenil Porta Oberta, l’Agrupament Escolta de Borriana, l'assemblea local de Creu Roja Joventut i l'entitat Di-capacitat.

Safont ha aprofitat l'ocasió per a estimular el Consell a “continuar treballant per a impulsar i promocionar la participació de la joventut en el desenvolupament polític, social, econòmic i cultural a Borriana i a fomentar l'associacionisme juvenil”.