El Bar Maruja en segon lloc i el Cercle Fruiter com a tercer, completen el podi de l'edició amb major participació de la història del certamen gastronòmic

 

 

Després que la passada setmana es conegueren les dades de participació i d'impacte econòmic de la vuitena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana, aquesta setmana s'ha iniciat amb el lliurament dels tres premis que cada any atorga la regidoria de Turisme després del recompte dels vots emesos pels mateixos clients que durant un mes van participar degustant les tapes dels 42 restaurants participants. I el resultat final ha enaltit a QuinCafé i la seua tapa “Quin Remei” com la guanyadora del certamen, per davant del “Ximet Borrianenc” que era la proposta del Bar Maruja i del “Pa grec amb boletus i foie” elaborat pel Cercle Fruiter.

L'alcaldessa de Borriana Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santi Zorio han lliurat de forma personal els guardons i distintius que a partir d'avui lluiran en els tres restaurants guanyadors com a acreditació del seu triomf en la vuitena edició de la Ruta de la Tapa. Tal com ha comentat el mateix regidor de Turisme, “estem molt contents de lliurar aquests premis ja que, a més de poder comprovar el creixement que la gran majoria d'establiments ha viscut quant a nombre de tapes servides, queda evidenciat l'augment de nivell en les elaboracions per part de cada restaurant, la qual cosa eleva encara més l'èxit del certamen”. Els representants municipals han visitat inicialment al Cercle Fruiter on han lliurat el guardó pel tercer lloc aconseguit i la litografia de l'artista local Vicent Guerola amb la qual el consistori ha volgut “obsequiar als guanyadors i agrair-los l'esforç extra que sabem que en aquesta última edició de la Ruta de la Tapa han realitzat”. Seguidament ha sigut el Bar Maruja qui ha rebut a alcaldessa i regidor per a fer lliurament del segon premi per segon any consecutiu, i finalment han visitat als treballadors i treballadores del QuinCafé, que han obtingut gràcies als vots dels clients el primer premi d'aquesta vuitena edició. Tots ells han mostrat la seua “satisfacció per tornar a formar part de la Ruta de la Tapa i poder haver aconseguit ser premiats amb un dels tres guardons, la qual cosa ens espenta i dóna forces per a seguir superant-nos el pròxim any i, com a mínim, repetir els resultats».