Ampliación de la visita guiada  ?Borriana històrica' por el éxito de la oferta

Després de la bona acollida de la visita guiada nocturna “Borriana històrica” organitzada per l'Ajuntament per al divendres 27 de setembre amb motiu del Dia Mundial del Turisme, s'ha decidit ampliar un dia més la proposta inicial i realitzar una altra visita el dissabte 28 de setembre, perquè puguen participar més persones en l'activitat.

La regidora de Turisme, Sara Molina, ha informat que després d'esgotar-se les places oferides inicialment per a la visita prevista per al divendres 27 i davant la petició de nombroses persones que van expressar el seu desig de poder participar en l'activitat, “s'ha decidit ampliar l'activitat a dissabte amb 50 places més per a permetre a més persones gaudir de la iniciativa”.

Per això, a partir de demà dimecres 25 de setembre, les persones que desitgen participar en la visita guiada nocturna hauran d'inscriure's en Tourist Info Borriana en la plaça Major, 1, o trucant al telèfon 964 570 753.

En les visites guiades les persones participants poden tindre una visió diferent de la part més antiga de la ciutat, la seua història i els edificis més destacats, amb l'ajuda de la il·luminació nocturna.

La visita recorrerà la part històrica de Borriana: la Basílica del Salvador, declarada Bé d'Interès Cultural, el Pas de Ronda, la Cripta, la Vila Medieval, el 'Templat' i les muralles.

Destinada a tots els públics, l'activitat guiada podrà ser realitzada en total per 100 persones en dos dies i en grups de 25 persones cadascun d'ells. El punt de partida de la visita serà la plaça Major, a les 22 hores.