9ª Tamborrada Ciutat de Borriana

El regidor de Turisme, Vicent Garcia, i els membres de l'Associació de Tambors i Bombos Santa Faz de Borriana, Carlos Panis Granell i Carmen Pérez Torres, han sigut els encarregats de presentar la 9ª Tamborrada “ciutat de Borriana” que tindrà lloc dissabte que ve 6 d'abril a partir a les 22.00 hores de la nit en la plaça Major del municipi.
Així doncs, 18 seran enguany les associacions de la província de Castelló que participaren en aquesta 9ª Tamborrada, el recorregut de la qual s'iniciarà en la plaça de la Mercé des de la que cada poble farà el seu toc lliure fins a arribar a la plaça Major de Borriana on conjuntament faran el “Toc Provincial”.
El membre de la Confraria, Carlos Panis explicava que “com cada any farem que aquest “Toc Provincial” siga a càrrec d'algun personatge destacat i en aquest cas serà la responsable de l'ONG d'Amor en Acció, Ángeles Armela Esteve”. A més el mateix Carlos afegia “ha sigut iniciativa nostra comptar amb la seua presència en aquest acte i destacar que per part de l'Ajuntament també han estat d'acord i han donat suport a la nostra elecció des del primer moment”.
Per la seua part el regidor d'àrea, Vicent Garcia, agraïa a l'associació “aquesta iniciativa, ja que és la 9ª edició que es fa a Borriana, en la qual s'espera comptar amb un total de 400 persones que faran possible aquesta activitat”, continuava dient que “des de la regidoria de Turisme convidem a tots i totes les borrianenques al fet que vengen a gaudir d'aquest esdeveniment que trenca el silenci del municipi omplint de música la plaça Major”.

El llistat complet de participants en la novena edició de la Tamborrada Ciutat de Borriana, mancant confirmacions d'última hora, és el següent:

1. TALES: Associació cultural de tambors i bombos

2. BENICARLÓ: Grup de bombos i tambors Santíssim Crist de la Mar

3. CASTELLÓ: Associació cultural del tambors i bombos Crist Medinaceli

4. BETXÍ: Cofradia de Sant Joan al peu de la Creu

5. BETXÍ: Grup de bombos i tambors

6. BENICASSIM: Agrupación cultural de tambores y bombos nuestro Padre Jesús Nazareno

7. CASTELLÓ: Sección interna de tambores y bombos de la Cofradía Santa María Magdalena

8. VILA- REAL: Agrupación cultural de bombos y tambores

9. VALL D’UXÓ: Cofradia de Jesús Nazareno y Santa Faz

10. VILAVELLA: Cofradia de la Purisima Sangre de Viver Asociación cultural de tambores y bombos

11. ALMENARA: Asociación cultural de bombos y tambores

12: LLOSA: Associació tambor

13: PEÑISCOLA: Assosiació bombos i tabals

14: MONCOFAR: Associació cultural tambors i bombos Santíssim Crist de l’Agonia

15: BURRIANA: Asociación de bombos y tambores Santa Faz