pimes i micropimes formació cambra de comerç

Una vintena d'empreses varen iniciar ahir el Programa de Consolidació Empresarial a Borriana gràcies al conveni que la Cambra de Comerç té signat amb l'Ajuntament de Borriana des d'el mes de gener passat. Aquest programa inclou formació grupal en finances, màrqueting, sostenibilitat empresarial i estratègia així com una mentoria individual i privada a cadascuna de les participants amb la persona experta que imparteix la formació. 
Així en paraules de la regidora de l'àrea, María Romero "si és important impulsar aquelles idees innovadores de les persones que vulguen iniciar un negoci més ho és dedicar esforços al fet que les pimes i micropimes locals es consoliden per a garantir riquesa en el municipi". 
El programa té com a objectiu principal ajudar les persones al capdavant de la gerència dels negocis perquè facen un repàs al plantejament de la seua empresa i siguen capaces de dur a terme les mesures que els facen millorar la seua gestió i planificar la seua acció diària sobre la base d'uns objectius futurs. Sens dubte, la part més important del programa que s'allargarà fins a juliol, són les mentories on les participants podran revisar amb una persona experta com estan duent a terme l'aprés en el seu propi negoci el que els permetrà aterrar l'aprés i esprémer al màxim els coneixements adquirits per a aconseguir el seu èxit empresarial. Prova que està pensada per a millorar el dia a dia dels negocis i que busca ser un element palanca des del qual impulsar cap a la millora és que faciliten un horari 24h per a dur a terme les mentories que tenen lloc en cites programades segons l'agenda de l'empresa.
Cal assenyalar que aquest curs que té lloc tant en el Casal Jove com en el Centre de Formació de Borriana, és gratuït per a les empreses participants malgrat l'elevat nivell d'aquesta.