CEVISAMA

Una representació municipal formada per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora d'Ocupació i Promoció Econòmica i el regidor de Personal i Seguretat, Javier Gual, ha volgut hui abrigallar a les empreses borrianenques presents en una nova edició de la Fira Internacional de la Ceràmica, CEVISAMA 2019, que se celebra durant tota la setmana en el recinte de la Fira de València. Així, els tres representants municipals han recorregut les diferents estades de CEVISAMA per a visitar a cadascuna de les set empreses borrianenques que enguany porten els seus productes fins a la trobada internacional, per a donar a conèixer i promocionar les seues principals novetats de cara a 2019. I és que la presència de les empreses de la capital de la Plana Baixa en CEVISAMA, representa a la perfecció la diversitat de productes i serveis oferits per les marques locals, que sense dedicar-se directament a la producció ceràmica, tenen en aquest sector el mercat al qual destinen bona part dels seus productes i idees. D'aquesta forma, Borriana està present en la Fira Internacional de la Ceràmica amb empreses com EMAT, que un any més ha portat fins a València els seus treballs més nous quant a disseny i mobiliari expositiu, clau dins de l'organització i difusió dels estands de la pròpia CEVISAMA. A més, la representació municipal també ha visitat personalment l'estand de Infinity Arq., qui si és una empresa de decoració ceràmica, i a més s'ha convertit en la principal distribuïdora a nivell estatal de Ceràmica Catalano, un producte que continua exemplificant la millor qualitat productiva en el sector sanitari, des que en 1996 se situara la delegació estatal a Borriana.
Una altra de les grans empreses borrianenques, sempre present en la Fira de la Ceràmica, Sanycces, ha sigut un altre dels estands visitats per alcaldessa i regidors. Des que fa 25 anys es creara aquesta empresa familiar a Borriana dedicada a l'equipament de banys i especialitzada en disseny, fabricació i comercialització de banyeres, plats de dutxa o hidromassatges, Sanycces, ha aconseguit que fins i tot el tan pròxim Mar Mediterrani estiga sempre present en els seus innovadors dissenys, fusionant-los amb els últims avanços tecnològics en el procés de fabricació.
Safont, Romero i Gual també han visitat als responsables d'Alea i de Col·leccions Alexandra. La primera d'elles és un concepte de producte que ofereix acabats superficials decoratius per a la els professionals del disseny d'interiors, i que es defineixen per la seua composició gràfica, disseny creatiu, textura i innovació de materials. Per la seua banda, Col·leccions Alexandra, com ha recordat Romero en el reconeixement posterior a la visita, “pràcticament no necessita presentació, ja que des de fa tants anys suposa una ambaixadora perfecta de la nostra ciutat, per això, i pel seu elevat volum de treball no pot estar hui present, encara que vulguem des d'ací oferir-los el nostre reconeixement”. Però a més, Borriana també compta amb dues presències més importants dins de la Fira, ja que l'empresa de Comunicació, DOBLE ESSA, forma part de l'edició d'enguany. Tal com expliquen “les regles del joc comunicatiu han canviat. Noves formes de comunicar emergeixen cada dia de la mà de les noves tecnologies. Els mercats s'han convertit en converses i la major rendibilitat és la relació amb el client. L'usuari ja no és només receptor, sinó que participa activament en el procés de comunicació aportant un feedback constant que conté un alt valor per a les empreses”, per això també han volgut formar part de la difusió que suposa participar en CEVISAMA. Finalment, també s'ha visitat als responsables de GRUPOOM, una empresa ja més que tradicional en CEVISAMA, ja que fa quasi 20 anys que desenvolupa l'espai Trans Hitos en la Fira, on pot veure's la seua capacitat innovadora i la potència del seu treball a l'hora d'oferir serveis pioners en el camp de la Comunicació i el màrqueting per a tota mena d'empreses, els que els ha portat fins i tot a col·laborar amb entitats com la Universitat d'Harvard.
Han sigut les set empreses borrianenques que han rebut la visita municipal i que també han protagonitzat el posterior acte de reconeixement realitzat en l'estand de la Diputació de Castelló, on Romero ha volgut “agrair el treball que realitzen, que ofereixen i que tan bé duen a terme a la nostra ciutat, així com la seua capacitat per a continuar innovant, creixent i portant el nom de Borriana fins a qualsevol racó del món”, paraules a les quals s'ha sumat l'alcaldessa, Maria Josep Safont, qui ha manifestat “l'alegria de veure com cada any són més les empreses de la nostra ciutat que participen en CEVISAMA, que desenvolupen nous productes i serveis i que eleven el nivell competencial de diferents sectors econòmics de la nostra ciutat”. Finalment, la mateixa regidora d'Ocupació també ha volgut “agrair l'interés que totes les empreses que avui hem visitat amb mostrat pel servei d'Intermediació que ja està funcionant a la Càmera Agrària de Borriana i que de ben segur donarà bons resultats tant per les pròpies empreses com pels i les professionals del sector que voran ampliades les seues opcions laborals”.