- Després de dos anys, l'Ajuntament recupera la ubicació de la plaça Major per a la celebració gratuïta

- L'orquestra Top Zero, una discomòbil i un castell de focs artificials amenitzaran l'última nit de l’any i la benvinguda a 2023


La ciutat de Borriana dirà adeu a l'any 2022 en una carpa a la plaça Major que albergarà la festa de la nit de Cap d'Any, en què l'orquestra Top Zero i una discomòbil amenitzaran l'última nit de l'any després del tradicional castell de focs artificials llançat des de l'Ajuntament en acabar les campanades de Cap d'Any, per a donar la benvinguda a 2023.

Per a la qual cosa el consistori tornarà a instal·lar una gran carpa enfront de l'edifici de l'Ajuntament, després de dos anys, ja que la de 2019 va ser l'última festa de Cap d'Any que es va celebrar i va reunir més de 1.000 persones a la plaça Major.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “s'ha optat per recuperar la celebració en l'espai tradicional, una festa gratuïta en la qual s'instal·larà una gran carpa oberta dotada amb barra de bar”.

L'esdeveniment serà gratuït i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament. La carpa obrirà les seues portes a les 24 hores del dissabte 31 de desembre i a partir de les 0.30 hores, l'orquestra Top Zero donarà la benvinguda a 2023, seguida, en finalitzar l'orquestra, d'una discomóvil que continuarà fins a les 6 de la matinada de l'1 de gener.

Monferrer ha explicat que l’Ajuntament ja ha publicat en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament <https://burriana.sedelectronica.es/> el plec de clàusules que regula la licitació de l'autorització per a la instal·lació, muntatge i explotació d'una barra de bar per a la venda de begudes i d'altres instal·lacions complementàries per a la celebració de la festa de Cap d'Any 2023.

Una licitació que s'atorgarà en règim de concurrència i el plec de la qual s'ha publicat en el perfil del contractant de la Plataforma de Contractació de l'Estat <https://contrataciondelestado.es> i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament <https://burriana.sedelectronica.es>.

Les propostes hauran de presentar-se en un sobre acompanyat del model de sol·licitud previst en l'Annex I dels plecs, en la secció d'Activitats de l'Ajuntament de Borriana, a la tercera planta, en horari de 9 a 14 hores, fins al dia 19 de novembre, i si es presenta de manera telemàtica fins a les 23.59 hores del dia 19 de novembre.

El cànon mínim que es contempla de contraprestació de la persona adjudicatària de l'autorització per la cessió i ocupació del domini públic amb la barra consistirà en el pagament de 600 euros. Per a la valoració de les ofertes i la determinació de la que resulte econòmicament més avantatjosa, s'atendrà com a únic criteri al preu a l'alça.