- Del 5 al 7 de setembre, durant les festes de la Misericòrdia, la plaça Josep Iturbi es convertirà en un escenari de teatre i dansa

 

Borriana conclou el primer cap de setmana de festes de la Misericòrdia amb una gran acollida dels actes taurins, el festival Borriana Sona, la Fira del Coent, el concert de la Fúmiga o les activitats infantils, entre d’altres.

La tercera edició del festival d'arts escèniques Seu-te inicia una setmana plena d'activitats i espectacles per a tots els públics. Les sessions del festival, gratuïtes, es desenvoluparan del dilluns 5 al dimecres 7 de setembre, amb dos obres cada dia, amb una sessió a les 18h i una altra a les 20h. L'entrada al recinte no requereix la reserva prèvia de les entrades.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha afirmat: “El primer cap de setmana de les festes ha tingut molt bona acollida entre les i els borrianencs i visitants”. “Ara encarem una setmana plena d'actes amb l'inici del festival Seu-te que, com cada any, omplirà la plaça Josep Iturbi”, ha afegit ledila.

 

Programació Seu-te

dilluns 5 de vesprada, a les 18h, començarà el festival amb El viatge del senyor Tonet de Tombs Creatius, un espai de jocs per als més xicotets en què es donarà vida als viatges i les històries del senyor Tonet. Més tard, a les 20h, arribarà a l'escenari The legend del Gran Dimitri, un espectacle amb habilitats malabars, música i circ.

El dimarts 6 a les 18h serà el torn per al segon episodi de l'espai de jocs El viatge del senyor Tonet de Tombs Creatius. White Bottom de Ramiro Vergaz prendrà el testimoni a les 20h amb una funció amb sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí, volantins i malabars.

El dimecres 7 a les 18h serà l'última sessió de jocs d’El viatge del senyor Tonet de Tombs Creatius i finalment, la cirera del pastís del festival el posarà Yee Haw de la Banda de Otro, a les 20h, amb l'última sessió del festival.

 

Festejos taurins

Els festejos taurins continuen avui dilluns 5 de setembre amb els bous patrocinats pel Magnífic Ajuntament de Borriana. Els animals de les reconegudes ramaderies d'Arcadio Albarrán, Germán Vidal i la Espuela ompliran d'emoció aquesta jornada taurina.

Així mateix, a la nit es realitzarà la tradicional entrada de bous embolats pels carrers del municipi de la ramaderia la Espuela, així com també una entrada infantil amb carretons embolat.