• Del 5 al 7 de setembre, durant les festes de la Misericòrdia, la plaça Josep Iturbi es convertirà en un escenari de teatre i dansa

 

 El festival d'arts escèniques Seu-et repetirà per tercer any consecutiu a Borriana, per a tornar a omplir la plaça Josep Iturbi de teatre i dansa amb obres de companyies locals i de la Comunitat Valenciana.

Els espectacles, gratuïts, es desenvoluparan el cap de setmana del dilluns 5 al dimecres 7 de setembre, amb dues obres cada dia, amb una sessió de 18 a 21h i una altra a les 20h. L'entrada al recinte no requereix la reserva prèvia de les entrades, les quals són gratuïtes.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “després de l'èxit de les edicions anteriors, hem decidit repetir aquest esdeveniment per a acompanyar a la Misericòrdia amb un espectacle cultural, familiar i per a totes les edats”.

Així, el dilluns 5 a la vesprada donarà principi el festival amb "El viatge del Senyor Tonet" de Tombs Creatius, un espai de jocs per als més xicotets en els quals es donarà vida als viatges i històries del Senyor Tonet. Més tard, a les 20h, arribarà a l'escenari “Yee Haw” de la Banda d'Un altre, un espectacle amb habilitats malabarístiques, música i circ.

El dimarts 6 a la vesprada serà el segon torn de l'espai de jocs "El viatge del Senyor Tonet" de Tombs Creatius. “White Bottom” de Ramiro Vergaz prendrà el testimoni a les 20h amb una funció amb sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí, piruetes i malabars.

El dimecres 7 serà l'última sessió de jocs de "El viatge del Senyor Tonet" de Tombs Creatius i finalment, el fermall d'or del festival el posarà “Yee Haw” de la Banda d'Un altre, amb l'última sessió del festival.

Així doncs, la plaça Josep Iturbi es convertirà en un gran teatre a l'aire lliure de 1.200 metres quadrats, que es delimitarà per al necessari control d'aforaments i accés, i poder així limitar el públic al voltant d'unes 350 persones. A més, s'instal·laran graderies de gran grandària per a poder mantindre la distància de seguretat entre seients, construint així un espai segur.

Borriana Sona

El Festival Borriana Sona 2022 congregarà en la seua segona edició una àmplia representació del panorama musical borrianenc, amb fins a 17 grups i solistes musicals locals, que realitzaran concerts gratuïts durant 4 dies en les festes de la Misericòrdia.

 

Música a dolls i bon ambient són els dos ingredients que combina el festival amb els 17 grups amb diferents estils cadascun d'ells, que seran els artífexs amb la seua música els dies 3, 4, 9 i 10 de setembre a partir de les 18 hores en l'escenari que s'instal·larà en la plaça la Mercè, on tindran lloc totes les actuacions i on hi haurà zona de barra.