Premios carrozas cabalgata Ninot 2022 Burriana
Premios cabalgata Ninot 2022 Burriana
  • El cap de setmana faller es tanca amb la Cavalcada infantil del Ninot celebrada aquest matí


El Barri València ha aconseguit alçar-se amb el primer premi a les millors carrosses en les dues cavalcades del Ninot 2022, les de majors i infantil. Borriana tanca així aquest cap de setmana faller amb un ambient d'alegria i de color gràcies a la Cavalcada del Ninot i a la Cavalcada infantil del Ninot que s'han celebrat ahir dissabte i avui diumenge, respectivament.

En la cavalcada d'ahir a la nit, a més del Barri València, els premis de les carrosses van ser també per a la Falla Cardenal Tarancón (segona), Barri La Vila (tercera), Barri L’Escorredor (quarta), Falla Don Bosco (cinquena), i Barri La Mercé (sexta), que van completar el podi. També van reconèixer al Barri València per crear el millor ninot.

Mentre que les carrosses premiades aquesta vesprada en la Cavalcada del Ninot Infantil, han sigut després de la Falla, segon per a la Falla Don Bosco , i tercer per al Barri d’Onda. Igualment han reconegut al Barri València per crear el millor ninot.

Un cap de setmana en què Borriana s'ha omplit de color amb les desfilades de les carrosses i comparses de les 18 falles que conviuen a la ciutat en diferents categories.

Avui, la Cavalcada infantil del Ninot s'ha realitzat al matí a les 11 hores, després de la decisió adoptada ahir per les falles en el plenari de la Junta Local Fallera, d'avançar-la cinc hores i mitja per la previsió de pluges. El recorregut s'ha mantingut a l'anunciat enguany per a totes dues cavalcades, i ha començat en la plaça de la Generalitat, seguint pels carrers de l'Escorredor i Encarnació, per a finalitzar en la plaça 9 d’Octubre, on han acabat de celebrar els premis, especialment la Falla del Barri València amb l'alegria de haver aconseguit fer doblet amb el primer premi de carrosses en les dos cavalcades.