Cap d'any Borriana

- L'Ajuntament estableix un perímetre delimitat on poder controlar l'aforament, demanar el certificat covid i vigilar el compliment de les mesures de seguretat

- Una orquestra, una discomòbil a l'aire lliure i un castell de focs artificials amenitzaran l'última nit de l'any 2021


La ciutat de Borriana celebrarà la nit de Cap d’Any a la Terrassa Payà, en què una orquestra i una discomòbil amenitzarà la primera nit de l’any després del tradicional castell de focs artificials llançat des de l'Ajuntament després de les campanades de Cap d’Any.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “s'ha optat per organitzar l'esdeveniment en un espai tancat perimetralment i a l'aire lliure, on poder controlar l'aforament i els accessos i per a poder demanar el certificat covid, que s'exigirà per a accedir al recinte”.

A partir de les 12.30 hores, l'Orquestra Top Zero donarà la benvinguda al 2022, seguida, en acabar, d'una discomòbil que continuarà fins a les 6 de la matinada de l'1 de gener.

L'esdeveniment és gratuït i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament. L'Ajuntament controlarà l'accés i establirà una única entrada, pel carrer Sant Vicent, i l'eixida pel carrer del Raval, a més s'exigirà portar el certificat covid i el DNI.

El recinte comptarà amb una barra i en tot moment s'haurà de complir amb la normativa covid en vigor, respectar a la distància de seguretat i l'ús de la mascareta, excepte quan es consumisca beguda.