Dos castillos de fuegos arrtificiales simultáneos para Sant Blai
  • Els castells es dispararan a les 20h, un des de la ubicació tradicional a vora riu i l'altre des de la plaça de l’Hereu

  • L'Ajuntament posposa a 2022 la programació d'oci i cultura en honor al patró de la ciutat


L'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Festes, ha previst dos espectacles de focs artificials simultanis per a demà 3 de febrer, amb motiu de la celebració del dia del patró de la ciutat, Sant Blai, perquè els veïns i les veïnes puguen gaudir-los des de casa, després de la cancel·lació de les celebracions en honor del sant.

L'empresa borrianenca Pirotècnia Martí SL, amb molts anys d'experiència en aquest tipus d'espectacles pirotècnics, serà l'encarregada de disparar els dos castells demà dimecres 3 de febrer a les 20 hores. Els castells es llançaran simultàniament des de dos localitzacions diferents, un des de la ubicació tradicional a vora riu i l'altre des de la plaça de l’Hereu.

Demà també, festiu a la ciutat, a les 11h se celebrarà Missa Major en honor a Sant Blai a la basílica d'El Salvador, tot seguint les mesures sanitàries i les restriccions en vigor i complint amb l'aforament permès.

L'Ajuntament ha decidit posposar a 2022, per la situació sanitària provocada per la pandèmia, la programació d'oci i cultura en honor al patró de la ciutat, en la qual el teatre, la música, la tradició i el patrimoni es fonen al llarg de tot el mes de febrer.