Nueva Junta Local Fallera de Borriana  presidida por Sara Molina
  •  Consensuada entre l'Ajuntament i la Federació de Falles de Borriana i presidida per la regidora de Falles, Sara Molina

Ahir a última hora va quedar constituïda la nova Junta Local Fallera de Borriana, després de diverses reunions entre l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la nova regidora de Falles, Sara Molina, i la Federació de Falles de Borriana.

Finalment, ahir a última hora es va arribar a un consens per a constituir la Junta Local Fallera, presidida per la regidora, Sara Molina, i integrada per fallers i falleres proposats per la Federació de Falles de Borriana i per la regidoria de Falles.

Segons han indicat tant la Federación com el consistori, des del primer moment “s'ha treballat amb la mirada posada en la integració” i també amb el desig d'"iniciar una nova etapa en què les dos puguen treballar de la mà i de la millor manera possible pel bé de les Falles de Borriana”.

La nova composició de la Junta Local Fallera ja ha sigut presentada a les Reines Falleres i a les seues Corts d'Honor, a les persones que a partir d'ara conformaran la Junta Local Fallera i a totes les comissions i col•lectius fallers del municipi.

 

Nova Junta Local Fallera de Borriana:

Presidenta, Sara Molina Ballester

Vicepresident, Salvador Doménech Montoliu

Secretari, Amadeo Antonino Fuentes

Delegat de Reina Fallera Infantil, Jesús Peris Llopis

Delegats de Cort Major, Toni Leal Corrales, Tania Pérez Gil, Quino Albert Peris, Pedro Mora Usó

Delegats de Cort Infantil, Andrea Navarro Hernández, Abigail Muñoz Archelós, Pedro Almendros Pintor

Delegats Organització, Víctor Herrero Sierra, Salvador Crespo Franch, Jorge Tejedo Orts

Delegat Àrea Jurídica, Josep Nos Garcia

Delegats Indumentària, Eva Navarro Hernández, Paco Martínez Heredia

Delegats Comunicació i Cultura, Mar Arámbul Ballester, Vicent Blasco Miró