• Activitats culturals, turístiques i alternatives diferents per a tots els públics al llarg del mes de setembre

La regidora de Festa de Borriana, Lluïsa Monferrer, ha presentat avui una nova programació per a les festes de setembre en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia de Borriana, com a alternativa a les festes suspeses el passat mes de juliol a causa de la Covid-19. El programa ha estat elaborat conjuntament amb la regidoria de Turisme i de Cultura, per a oferir un gran ventall d’activitats per a tot tipus de públic i gustos diferents.


Seu-te !

Com a novetat per a aquestes festes s’inclou l’edició del Festival d'Arts Escèniques de Borriana, amb la participació de sis companyies de la Comunitat Valenciana, gran part de les quals són de la província de Castelló.


El festival, totalment gratuït, estarà programat per als dies 4, 5 i 6 de setembre, amb un total de sis espectacles per a un públic familiar a la plaça Josep Iturbi.


El teatre, el circ, la música i els titelles ompliran el cap de setmana multidisciplinari amb un aforament fins a 350 persones, en què serà necessària la reserva de places amb anterioritat en l’oficina Tourist Info Borriana a la plaça Major, 1, de manera presencial o cridant al telèfon 964 570 753. L'obertura de portes es realitzarà 45 minuts abans de l'espectacle i comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries pertinents per garantir la seguretat de el públic complint l'actual normativa per a espectacles a l'aire lliure.


Visites guiades

Dins d'aquesta mateixa programació, estarà obert el termini per reservar les places a les visites guiades de Borriana per al dissabte 5 de setembre amb la visita a la Borriana Modernista, el dissabte 12 de setembre amb la visita a la Borriana Històrica, i el dissabte 19 de setembre amb la visita a les Empremtes de la Guerra.


Les persones que vulguen participar en cadascuna de les visites guiades s'han d'inscriure a l’oficina Tourist Info Borriana a la plaça Major, 1, de manera presencial o cridant al 964 570 753.


La visita respectarà en tot moment les mesures sanitàries establertes, en què serà obligatori l'ús de la mascareta durant tot el recorregut i caldrà mantindre la distància de seguretat.

Concerts

El recinte de Mercat de la Mar es convertirà en el nou recinte de concerts durant el mes de setembre. Quatre concerts que comptaran amb un aforament fins a 800 persones, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda. Les portes d'accés al recinte s'obriran a les 19h per respectar el protocol d'accés segur.

El cartell estarà protagonitzat per:

  • Dorian, el dissabte 12 de setembre (amb entrada gratuïta)
  • Amaral, el dijous 24 de setembre
  • Martita de Graná, el divendres 25 de setembre
  • Marlon, dissabte 26 de setembre


Les entrades es podran aconseguir a través de wegow.com fins a completar l'aforament permés.


Lluïsa Monferrer ha destacatat "s'ha buscat una varietat d'activitats per a diferents públics en què en tot moment prevaldrà la seguretat sanitària ciutadana i on comptem en mesures de seguretat per poder controlar l'aforament. I sempre marcats i pendents de les recomanacions de les autoritats sanitàries ".


Per tant, sense perdre de vista l'aposta del consistori per la prudència i evitar aglomeracions davant la situació actual de rebrots, les diferents activitats programades se celebraran en espais oberts, al llarg del mes de setembre i seguiran les mesures necessàries de seguretat. Serà obligatori l'ús de les mascaretes, respectar la distància de seguretat de 1,5 metres i utilitzar el gel alcoholitzat per desinfectar les mans abans d'acudir a les activitats.


Cas de tindre símptomes o d’haver estat en contacte en les ultimes 24 hores amb alguna persona infectada, l'Ajuntament de Borriana prega que no s’assistisca a cap activitat i seguir el protocol sanitari per pal·liar la malaltia i evitar contagis a la ciutadania.