Detención de un sospechoso  de robo por el procedimiento del tirón
  • Fonts policials han destacat la importància de la col·laboració ciutadana en la prevenció i resolució d'aquest tipus de fets


La Policia Local de Borriana va detindre sobre la mitjanit d'ahir un sospitós d'haver comès un robatori pel procediment de l'estiró. Els fets es van produir poc abans de la mitjanit, quan una veïna va alertar d'haver sigut víctima de robatori, en ser-li arrabassada una renyonera amb pertinences.

El sospitós se li hauria acostat per darrere per a, després d'un forcejament, eixir fugint amb la renyonera. La víctima va donar avís immediatament, els agents van recaptar les dades i la descripció necessaris per a iniciar la busca i van derivar les patrulles a la zona.

Després d'una breu batuda, el sospitós va ser localitzat en les proximitats del riu Anna. A més, prop del lloc van ser localitzades diverses pertinences de la víctima, per la qual cosa, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, se’n va procedir a la detenció.

El sospitós, J.A.A. de 25 anys d'edat i veí de les Alqueries, va ser traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil, des d'on, presumiblement, passarà a disposició judicial una vegada realitzats els primers aclariments.

Fonts policials han destacat la importància de la col·laboració ciutadana en la prevenció i la resolució d'aquest tipus de fets. Per a la qual cosa s'ha de cridar immediatament als telèfons d'emergències, bé siga el 112 (Centre de Coordinació d'Emergències Comunitat Valenciana), el Lloc de la Guàrdia Civil de Borriana (964 592 020) o bé la Central de la Policia Local (964 513 311).