Policía Local Burriana

- Els fets s'han produït de matinada, quan un veí ha alertat la policia del que passava

- Des de la Policia Local es recorda la importància de la col·laboració ciutadana per al sosteniment de la seguretat a la ciutat


Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la detenció d'un veí de la localitat, -M.A.L.S. de 37 anys- com a presumpte responsable d'un delicte contra el patrimoni.

Els fets s’han produït sobre les 2.30 hores, quan un veí resident a l'avinguda de Nules avisava per telèfon que uns individus estaven forçant l'entrada d'un bar pròxim. Finalment, la detenció ha frustrat el robatori, que s'ha saldat amb danys en el tancament pel qual estaven tractant d'accedir a l'establiment.

Cal destacar que els agents ja havien intervingut moments abans en un altre fet similar en la zona centre de la ciutat, per la qual cosa ja es trobaven en alerta. Rebut l'avís, els efectius municipals van coordinar l'arribada al lloc dels fets, i van sorprendre in fraganti al detingut que, malgrat haver tractat de fugir, va ser interceptat pels agents.

Fonts policials indiquen que juntament amb el detingut actuava un altre individu, que ha resultat identificat. Es tractaria d'un conegut delinqüent amb nombrosos antecedents que hauria aconseguit fugir i que previsiblement serà detingut en les pròximes hores.

Així mateix, els agents del cos local de policia han manifestat que en les últimes intervencions s'han vist afavorits per les característiques dels nous vehicles policials, de tipus híbrid, la qual cosa els permet aproximar-se al lloc en què es cometen els delictes amb el motor en ‘mode elèctric’, molt silenciós, de manera que els delinqüents que se solen apostar per a vigilar es veuen sorpresos, perquè quan detecten el vehicle policial ja no tenen temps d'evadir-se de l’acció dels agents.

Al detingut, se li van agafar diferents estris i ferramentes de les s’emprén habitualment en aquest tipus de fets i ha sigut traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana, que, presumiblement, després de la investigació corresponent, el posarà a disposició judicial.

Una vegada més, els agents han posat de manifest “la importància de la col·laboració ciutadana en el sosteniment de la seguretat i en l'èxit de les intervencions policials”.