Entrega de los premios de dibujo de la Policía Local
  • La guanyadora d'aquesta edició ha sigut Carla Molés Garcete del Col·legi Cardenal Tarancón, el segon premi l'ha obtingut Aleix Clausell Torner del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco i el tercer Rocío Daza Ventura del Col·legi Vila Fàtima
  • El premi extraordinari ha sigut per a Martina Blasco Romero del Centre d'Educació Especial Pla d´Hortolans
  • Enguany, 2020, han participat 366 alumnes de 3r de Primària de tots els centres educatius de Borriana

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit l'acte de lliurament de premis del VIII Concurs Municipal de Dibuix organitzat per la Policia Local a través de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar (URCE), que enguany s'ha realitzat a la Sala de Plens de l'Ajuntament, en el qual han participat el Comissari en Cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, i l'agent responsable de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar, José Antonio Pérez.

Després d'una difícil selecció, el jurat tècnic va decidir que el millor dibuix i, per tant, guanyador del concurs, ha sigut el que ha realitzat Carla Molés Garcete, del Col·legi Cardenal Tarancon, que es convertirà en la imatge de la postal amb què la Policia Local felicitarà el Nadal. La guanyadora, a més, ha rebut com a premi una bicicleta i joc d’elements de protecció per a quan la utilitze.

El segon premi l'ha obtingut Aleix Clausell Torner, del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco, i el tercer Rocío Daza Ventura, del Col·legi Vila Fàtima. Els quals han rebut un lot amb material escolar per a cadascú. Finalment, el premi extraordinari enguany ha sigut per a Martina Blasco Romero, del Centre d'Educació Especial Pla d’Hortolans, que ha rebut també un lot de material escolar.

L'alcaldessa de Borriana i la Policia Local han donat l'enhorabona als escolars premiats i ho han fet estensiu a tots els xiquets i xiquetes que han participat, “no solament per la qualitat dels treballs, sinó també per omplir d'alegria el Nadal amb aquestes postals tan fantàstiques i per generar il·lusió amb tota la seua imaginació plasmada en els dibuixos”.

El concurs de dibuix és una iniciativa que porta endavant l’URCE de la Policia Local de Borriana dins del seu programa d'activitats, amb la temàtica "Nadal i la Seguretat Viària", en què enguany, 2020, han participat 366 alumnes de 3r de Primària dels centres educatius de Borriana i, entre els quals està el Centre comarcal d'Educació Especial Pla d´Hortolans.

Al llarg de les 8 edicions celebrares, ja han sigut un total de 2.939 xiquetes i xiquets de Borriana els que han participat en el concurs. Després de la deliberació del jurat tècnic, el dibuix guanyador es converteix en la felicitació nadalenca que cada any el cos de Policia Local envia per correu postal o xarxes socials i que serveix també d'imatge del tríptic que es confecciona per a la campanya que du a terme la policia "Per Nadal, Comerç i Seguretat", que es reparteix als comerços de la ciutat acompanyada d'uns consells de seguretat per a comerciants.

Enguany, com a conseqüència de les mesures higienicosanitàries adoptades per la crisi sanitària originada pel coronavirus Sars-Cov2, no s'ha pogut celebrar l'acte de lliurament dels premis, com és habitual, al pati de butaques del Centre Municipal de Cultura la Mercè amb la presència de totes i tots els participants en el concurs, i s'ha realitzat a la Sala de Plens únicament amb l’alumnat guardonat i el seu professorat.

Tampoc s'ha pogut lliurar en aquest mateix acte el diploma individual a tots els participants en el concurs per les mesures higienicosanitàries establides per a la prevenció de la Covid-19, el quals seran entregats igualment en els respectius centres educatius.