La POlicía Local de Borriana amplia su plantilla con 10 agentes

 

  • Han pres possessió cinc agents després del procés selectiu, el curs de formació inicial i el període de pràctiques

  • A més s'han contractat recentment 5 agents interins més

  • Maria Josep Safont els ha instat que siguen un “equip unit al servei dels borrianencs i les borrianenques”

 

Un total de 10 agents s'han incorporat recentment a la plantilla de la Policia Local de Borriana, per a reforçar el cos de seguretat municipal, 5 d'ells s'han incorporat com a funcionaris de carrera i els altres cinc com a interins.

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, s'ha mostrat molt satisfeta per haver aconseguit dur avant aquest reforç policial i ha presidit la presa de possessió com a agents funcionaris de carrera dels cinc nous efectius que s'han incorporat a la Policia Local de Borriana (PLBO), després del procés selectiu d'oposicions i després de sis mesos de formació inicial bàsica en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) i dos mesos de pràctiques.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha contractat recentment cinc agents interins per a reforçar la plantilla de la Policia Local, en la línia del consistori per a implementar la seguretat a la ciutat.

Maria Josep Safont ha agraït la labor a tot el cos de seguretat per la gran tasca que realitza en el municipi, “d'una banda per a garantir la seguretat de tota la ciutadania, i d'altra banda, com a mediador per a la resolució de conflictes”.

Des de l'Ajuntament, ha assegurat l'alcaldessa, “pretenem oferir a la ciutadania una policia preventiva i de proximitat, i aquestes incorporacions ens ajudaran a millorar aqueix servei tan necessari en aquests dies extraordinàriament complicats que ens ha tocat viure”.

Quant als nous agents els ha donat la benvinguda i els ha agraït “l'esforç, el sacrifici i la preparació que els ha suposat superar el procés selectiu i per a formar-se com a policies professionals i els ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa”.

En la presa de possessió, han estat presents també el cap de la Policia Local de Borriana, Francisco Javier Catalán, i la secretària municipal. En el transcurs de l’acte l'alcaldessa els ha demanat “implicació, interès i esforç” i els ha instat que siguen un “equip unit al servei dels borrianencs i de les borrianenques”.

En la seua intervenció, a més, ha posat l'accent en la importància que la ciutadania “estiga segura”, però també que “se senta segura”, per la qual cosa els ha animat a desenvolupar la seua funció “amb il·lusió i sabent que els ciutadans els necessiten i agraeixen el seu treball”.

Conteu amb la confiança de l'Ajuntament i el nostre reconeixement al paper que realitzeu, que és primordial per a tots”, ha subratllat Safont, la qual ha destacat el servei que presta la Policia Local, amb intervencions que van des de l'assistència a les víctimes de violència de gènere, a les relacionades amb la seguretat viària, passant per moltes altres accions que contribueixen a reforçar la seguretat a la ciutat.

Per la seua part, el cap de la Policia ha acreditat “l’excel·lent nivell i la preparació dels nous agents” i ha destacat que s'ha treballat amb “previsió i diligència”, i davant les jubilacions dels últims anys, la Policia Local de Borriana s'ha “reforçat i rejovenit” amb la incorporació de nous efectius.