ropa incautada

Agents de la Policia Local de Borriana han obert diligències contra un venedor ambulant per un presumpte delicte contra la propietat industrial. Els fets es produïen sobre les 11.00 hores, quan els agents destinats a la vigilància del mercat del dimarts
van observar com en el propi recinte del mercat ambulant, al costat d'un lloc de venda ambulant autoritzat, un altre venedor es disposava a preparar una parada per a procedir a la venda de roba esportiva. Els agents es disposaven a comprovar les autoritzacions per a instal·lar els llocs quan es van adonar que entre el gènere d'aquesta parada hi havia abundants articles de conegudes marques que havien sigut presumptament falsificats, principalment samarretes d'equips de futbol, pantalons i fins i tot roba interior d'una coneguda marca, en total, més d'un centenar d'articles il·lícits disposats per a la venda. Els representants de les marques ja s'han pronunciat en diferents ocasions indicant el perjudici que aquests productes falsificats els causen i l'impacte negatiu que té aquest tipus de delinqüència en l'economia i l'ocupació. Un altre punt succeeix amb el comerç lícit, que es veu en situació de desavantatge per la competència deslleial que suposa el comerç irregular, atès que els primers es veuen subjectes a tributació. Les diligències practicades per la Policia Local han sigut remeses al Lloc Principal de la Guàrdia Civil per a la seua tramitació judicial, atès que els fets suposen un presumpte delicte contra la propietat industrial previst pel Codi Penal.
El presumpte responsable, D.N. ha quedat en llibertat, pendent de ser requerit pel Jutjat una vegada se substancie l'assumpte pel procediment corresponent.