- Prevista per al dimecres 29 de març a les 19 hores a l'auditori Juan Varea

- Aquesta gala correspon a la que no es va poder celebrar a causa de les restriccions ocasionades per la pandèmia de la covid-19

- Es lliuraran els trofeus als esportistes i a les esportistes premiats durant el transcurs de la temporada 2019/2020


L'Ajuntament de Borriana premiarà als esportistes, a les esportistes i als clubs locals en una nova edició de la Gala de l’Esport prevista per al dimecres 29 de març a les 19 hores a l'auditori Juan Varea, on es reconeixerà els millors i les millors esportistes de la ciutat de l'any 2020, un acte que no es va poder celebrar a causa de la pandèmia de la covid-19.

En la gala es lliuraran els trofeus als esportistes i a les esportistes premiats durant el transcurs d'aquella temporada 2019/2020. Segons ha explicat el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, des del govern local “volem recuperar aquest gran acte de reconeixement esportiu local, que durant tres anys no s’ha pogut celebrar per les restriccions sanitàries, i ara que ja es pot celebrar, Hem de començar per on es va quedar, en 2020”.

L'Ajuntament, ha explicat Aparisi, aposta en aquesta nova edició per reconèixer cada esport que es practica en la localitat, de manera que a més dels premis, cada club esportiu local participarà amb la presentació d’un esportista, entrenador o personal directiu que decidisquen amb la finalitat de fer un reconeixement especial al treball realitzat durant la temporada, o per la seua trajectòria dins de cadascun dels clubs.

Amb això, ha explicat l'edil d'Esports, “cada club esportiu de Borriana estarà representat en l'acte de la Gala de l'Esport, i cadascun podrà reconèixer la labor, el treball i la participació de qui consideren que ha de ser mereixedor o mereixedora del reconeixement públic”.

En un acte que, com ha explicat Vicent Aparisi, “ha tingut una gran acollida des que l'equip de govern va decidir recuperar una gala que té com a principal objectiu reconèixer i donar major repercussió al treball, moltes vegades anònim, que es realitza tant en els clubs esportius de la ciutat com per part d'aquells i aquelles esportistes que dediquen gran part del seu temps a la pràctica esportiva i al foment dels hàbits de vida saludables”.

La gala es dividirà en dos parts. En la primera part, els clubs locals faran un reconeixement a alguna persona o equip integrant del mateix club que haja tingut alguna rellevància, ja siga pels seus èxits esportius o per la seua trajectòria.

En la segona part de la gala, es lliuraran els premis tant femenins com masculins a les persones guanyadores en cadascuna de les 6 categories: per al Millor Esportista Promesa Masculí i Femenina, al Millor Esportista Masculí i Femenina, Premi a l'Esportista amb diversitat funcional i finalment, una Menció Esportiva Especial que atorgarà l'Ajuntament de Borriana per la trajectòria i treball en el món de l'esport.

La Gala de l'Esport tindrà lloc dimecres que ve 29 de març a partir de les 19 hores, en el que des del consistori s'espera que “comporte la consolidació d'una celebració anual que serveix tant per a premiar els esportistes més destacats de l'últim any, com per a seguir amb la promoció de la pràctica esportiva en què tant s'ha treballat a Borriana en els últims anys”.