• L'Ajuntament de Borriana ha preparat una programació esportiva completa per al pròxim curs 2022/23

 

 L'Ajuntament de Borriana i el Servei Municipal d'Esports (SME) han presentat una nova edició de les Escoles Esportives per al curs 2022/23. L'objectiu d'aquesta programació és impulsar i divulgar la pràctica esportiva, els hàbits saludables i la diversió entre els escolars de la localitat.

La Regidoria d'Esports ha presentat les activitats esportives que comprenen cinc programes diferents centrats en la psicomotricitat, tècniques bàsiques dels esports, detecció i selecció de talents i consells per a trobar l'esport que més s'adeqüe a les seues característiques.

Així, durant el curs escolar, els més xicotets adoptaran hàbits de vida saludable i competiran d'una forma sana i en equip, sempre amb l'objectiu de divertir-se. Les activitats es duran a terme en les instal·lacions dels centres escolars i les instal·lacions esportives municipals. L'horari serà de 17.15h a 18.15h o de 16.30h a 17.30h depenent del programa.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde i regidor d'esports, Vicent Aparisi ha afegit: “Estem molt contents de poder presentar un any més, la programació d'Escoles Esportives per al pròxim curs”. “Des de l'equip de govern continuem apostant per aquesta mena de programacions esportives que són saludables per al desenvolupament físic i mental dels xicotets i, a més, els ajuda a relacionar-se”, ha afegit l'edil.

Les persones interessades poden consultar tota la informació relacionada amb la programació, tarifes i horaris en el Servei Municipal d'Esports en <www.burriana.es>. El formulari d'inscripció està disponible en <https://bit.ly/3dADIEt>.

Programació activitats

La programació es divideix en cinc blocs que comprenen activitats de psicomotricitat, per a 2n i 3r d'educació infantil, que enfoquen el treball a ajudar l’alumnat a dominar els seus moviments corporals d'una forma sana. També es realitzarà un programa d'iniciació al món de l'esport per a 1r i 2n de primària en el qual es desenvoluparan tècniques bàsiques dels diferents esports amb activitats a través de jocs.

A més, es durà a terme un programa de formació de talents per a 3r i 4t de primària en què s'ajudarà l'alumnat a trobar l'esport més adequat a les seues característiques. Així mateix es realitzarà un programa de detecció de talents per a 5è i 6è de primària en què es pretén promoure la participació de l'alumnat en activitats físiques i la selecció de talents per a l’alumnat de l’ESO, de 1r a 4t.