El SM clausura el IX campus esportiu d'estiu 2022
Clausura Campus Esportiu Estiu 2022
  • - Han participat 315 xiquets i xiquetes en diferents instal·lacions i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada pel regidor d'Esports, Vicente Aparisi, han clausurat el IX Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’estiu, organitzat pel Servei Municipal d’Esports (SME), en què han participat 315 xiquets i xiquetes de la localitat.

Durant la clausura del Campus en el camp de futbol Joan B. Planelles, a la qual han assistit també una representació de les empreses col·laboradores, els participants han rebut els diplomes i els regals.

L'alcaldessa ha agraït l'esforç realitzat per l’SME en l'organització d'aquesta edició de 2022, en la qual s’ha treballat “amb tenacitat i molta energia per a garantir la diversió i també la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col·laboradors”.

Així mateix, ha destacat que el Campus ha sigut “un nou èxit de participació i d’organització”, que s'ha pogut realitzar “gràcies a la col·laboració de clubs esportius i de personal voluntari, i al treball de monitors, tècnics i, també, a la participació en forma de patrocini o suport d’una dotzena d’empreses col·laboradores”.

L'IX Campus Multiesportiu Saludable per a aquest estiu s’ha realitzat en dos torns, el primer del 27 de juny al 9 de juliol i el segon de l'11 al 29 de juliol, per a alumnes de Primària i Secundària i, per primera volta, també per a Infantil de 4 i 5 anys. A més, per a facilitar la conciliació familiar s'ha flexibilitzat l'horari amb la possibilitat d'incorporar-se una hora abans, a les 8h, i eixir una hora després, a les 14h.

Un estiu més, l’SME ha proporcionat amb la pràctica de més d'una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i amb esmorzars saludables i tallers de cura de l'esquena, de salut bucodental i de salut podològica, un Campus multidisciplinari i divertit en què s'ha conjugat la pràctica esportiva amb l'adquisició de valors i conductes que milloren i mantenen la salut dels xiquets, xiquetes i joves del municipi.

El Campus Multiesportiu i d'hàbits saludables s'engloba dins del Pla PATI de promoció de la pràctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga més saludable.