Burriana acoge el campeonato de Hockey Infantil 2022
Final campeonato nacional Hockey Infantil 2022

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, van lliurar ahir diumenge els trofeus

Després de les finals del diumenge en el pavelló municipal la Bosca de Borriana


 L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, van lliurar ahir diumenge els trofeus als guanyadors i les guanyadores del Campionat d'Espanya d'Hoquei Sala Infantil, masculí i femení, que es va disputar en el pavelló municipal la Bosca des del dijous 19 fins al diumenge 22 de maig, en què van participar els 24 millors equips infantils d'hoquei sala de l’Estat.

Les infantils de l’Atlètic Terrassa es van proclamar campiones aquest diumenge a Borriana en el femení, després de derrotar en la final al Júnior en els shoot outs (3-3/2-0), ja que el temps reglamentari va finalitzar amb empat. La medalla de bronze se la va adjudicar el Club Egara, que derrotava a la Candelaria Carranque (3-2), en el partit per la tercera posició.

Per part seua, en la categoria masculina, el Club Egara es va proclamar campió d'Espanya Infantil d'Hoquei Sala en derrotar a l'Atlètic Terrassa (2-5) en la final. La medalla de bronze va ser per als jugadors de la RS Tennis, que es va enfrontar al Júnior, després d'un espectacular partit que es va haver de definir en la tanda de shoot outs (4-4/3-2).

El València CH i el CH Carpesa van representar la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana en aquesta competició nacional en què van finalitzar en la 12a i 9a posició, respectivament.

La competició nacional va concentrar a Borriana al voltant de 1.500 persones entre jugadors i jugadores, cos tècnic, àrbitres i jutges/ses i un gran nombre de persones seguidores dels diferents clubs participants.

D’aquesta manera, es va acomiadar ahir un important esdeveniment esportiu que ha sigut possible gràcies a l'organització de la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana i la Real Federació Espanyola d'Hoquei, amb el suport de l'Ajuntament de Borriana, així com la col·laboració de totes les entitats patrocinadores, entre les quals destaquen la Diputació de Castelló, la Fundació Trinidad Alfonso i el Comitè Olímpic Espanyol.

 

 

Premis Individuals Femení

Millor jugadora: Anna Borràs (Club Egara)

Màxima golejadora: Raquel Hofmeister (Ud Taburiente)

Millor portera: Belén Nart (Club Egara)

 

Premis Individuals Masculí

Millor jugador: Èric Borràs (Club Egara)

Màxim golejador: Èric Borràs (Club Egara)

Millor porter: Martín Palazuelos (Rs Tennis)